luni, 24 aprilie 2023

Noutățile lunii aprilie pe platforma de streaming Hayu

The Real Housewives of Atlanta revine cu sezonul 15 și noua emisiune Summer House: Martha’s Vineyard debutează la Hayu, anunță platforma de streaming printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Logo Hayu - imagine remisă în comunicat de Hayu pentru uz editorial pe HD Satelit România 
Din data de 8 mai, Hayu sărbătorește cultura contemporană, în The Real Housewives of Atlanta și noul reality show Summer House: Martha’s Vineyard.

The Real Housewives of Atlanta revine cu sezonul 15 în care apar soțiile Kandi Burruss, Kenya Moore, Shereé Whitfield, Drew Sidora, Marlo Hampton și Sanya Richards-Ross. Prietenele lor, Monyetta Shaw-Carter și Courtney Rhodes, apar și ele în emisiune.

Hayu călătorește în nordul Statelor Unite și intră într-o enclavă exclusivistă, în Summer House: Martha’s Vineyard, în care apar Nicholas „Nick” Arrington, Jasmine Ellis Cooper, Silas Cooper, Jordan Emanuel, Bria Fleming, Shanice Henderson, Amir Lancaster, Jason Lyke, Preston Mitchum, Summer Marie Thomas și Alex Tyree.

De peste 100 de ani, turiștii de culoare s-au adunat la Martha’s Vineyard, o insulă la sud de Cape Cod (Massachusetts), care a fost una dintre primele destinații de la malul mării unde afro-americanii puteau să meargă în vacanță și să cumpere proprietăți. Cunoscută pentru frumusețea sa naturală, cu plaje curate, bărci romantice cu pânze, căsuțe colorate care par făcute din turtă dulce și o identitate culturală solidă, acest sanctuar estival a devenit locul de evadare preferat al celor bogați, celebri și conectați politic. Summer House: Martha’s Vineyard urmărește un grup de 12 prieteni care se bucură de o escapadă pe această insulă. Înconjurați de petreceri pe plajă, cine decadente și iubiri de-o vară, acești tineri profesioniști și antreprenori de culoare sunt gata de distracție și de dramatism.

În Summer House: Martha’s Vineyard prietenii care se cunosc de ani de zile abia așteaptă să-și facă de cap în această vară, răsfățându-se pe această insulă cu experiențe culturale și activități exclusiviste, în timp ce învață să-și depășească obstacolele personale.

Imagine remisă în comunicat de Hayu pentru uz editorial pe HD Satelit România 


The Real Housewives of Atlanta – sezonul 15


Kandi a pus ochii pe statutul de EGOT deoarece a produs două spectacole pe Broadway, e actriță, cântăreață și acum gazdă de podcast. Cu mai multe afaceri la orizont, ea încearcă să găsească un echilibru între prioritizarea timpului petrecut în familie și sprijinirea soțului și partenerului ei de afaceri (Todd), care vrea să regizeze filme la Hollywood.

Kenya este șefă cu Ș mare. Afacerea ei de îngrijire a părului ajunge la următorul nivel, deschizându-și propriul salon de coafură. În timp ce Kenya se distrează în continuare și începe să iasă din nou la întâlniri, singura ei problemă este finalizarea propriului divorț.

Shereé își revine după ce a suferit o umilință publică masivă atunci când ultima ei relație nu a mers conform planului. Dar asta nu a demoralizat-o și e dispusă să ofere o a doua șansă iubirii odată cu noul bărbat din viața ei, Martell Holt. Cu toate acestea, deoarece se confruntă cu o problemă de sănătate neașteptată, va trebui să-și reorienteze întreaga atenție. Va avea Shereé suficient de multe resurse pentru a se descurca?

Drew își duce cariera muzicală la un nou nivel odată cu lansarea primului ei album, făcând pași mari și în actorie și în cariera muzicală, în timp ce lucrează la relația cu soțul ei, Ralph. Dar ating coarda greșită în căsnicia lor, iar anunțul că vor divorța șochează pe toată lumea.

Pe măsură ce Marlo continuă să-și asume rolul de „Munty”, aceasta lucrează cu un life coach în timp ce crește niște adolescenți care sunt gata de joburi de vară și lecții de șofat. În plus, reîncepe să meargă la întâlniri și își caută un nou iubit, evident, cu aprobarea nepoților ei.

Acesta este al doilea sezon în care apare, iar Sanya nu are de gând să o ia mai ușor, așa că își propune să-și extindă afacerea și familia. Sanya și soțul ei (Aaron) au o familie cu 9 membri, toți cu propriul lor set de provocări. Sanya încearcă să echilibreze familia, afacerile și propria dezvoltare, dar pare că alergă într-un maraton interminabil.

Monyetta reapare în peisaj și face pe pețitoarea când i-o prezintă pe Kenya unui potențial partener.

Courtney se alătură distribuției în acest sezon din postura de prietenă. Este o expertă de succes, în brand marketing și designer de bijuterii din Atlanta și e prietenă cu Shereé de mulți ani. Courtney își dă seama că are legături puternice cu grupul când află că vărul ei – de care nu mai știe nimic de mulți ani – este soțul lui Drew (Ralph).

Cu toate aceste prietenii puse sub semnul întrebării, acuzații care provoacă mult tam-tam și anunțuri șocante despre divorțuri, vor reuși oare aceste femei să aibă parte și de vibrații pozitive?

 Imagine remisă în comunicat de Hayu pentru uz editorial pe HD Satelit România 

Summer House: Martha’s Vineyard – fă cunoștință cu toate persoanele din casă


După recenta lor nuntă lor din vară, Jasmine (din New York) și Silas Cooper (din New York) au invitat un grup de prieteni – unii vechi și alții noi – să plece în vacanță cu ei la Martha’s Vineyard și acum încearcă să-și dea seama cum să trăiască împreună într-o casă plină de profesioniști urbani extrem de atrăgători și de succes.

Amir Lancaster (din Austin) – care e nou-venit la Martha’s Vineyard și vrea să învețe mai multe despre istoria afro-americană și să se conecteze cu propriile rădăcini – se îndrăgostește serios de o persoană din casă.

Jordan Emanuel (din New York) este prietenă cu Jasmine de când erau amândouă Playboy Bunnies și îi place să se distreze cu ea și acum – dar distracția asta e un pic cam intensă din punctul de vedere al lui Silas.

Preston Mitchum (din Washington, DC), un activist de culoare queer căruia îi place să-și dea cu părerea despre o mulțime de lucruri, abia așteaptă să petreacă mai mult timp cu Silas (colegul lui de fraternitate) și cu restul grupului.

Fashionista Bria Fleming (din Germania) are o nouă relație, în ciuda faptului că este înconjurată de bărbați eligibili, dar aduce în casă un oaspete neașteptat, iar prieteniile de la fața locului sunt serios puse sub semnul întrebării.

Alex Tyree (din New York), care nu bea niciodată și încearcă să-și convingă prietenii să facă același lucru, jonglează cu avansurile unui coleg din casă.

Petrecăreața Shanice Henderson (din Phoenix) este gata să se distreze vara asta, dar când află că cineva din casă răspândește zvonuri legate de trecutul ei, situația ia o întorsătură neașteptată.

Jason Lyke (din New York) este consilierul grupului, dar se regăsește des în centrul tuturor dramelor din casă.

Summer Marie Thomas (din Los Angeles) descoperă acum Martha’s Vineyard și are de gând să se distreze de minune în timp ce flirtează intens.

Nicholas „Nick” Arrington (din New York), un savant autoproclamat, care are câte o altă ținută pentru fiecare ieșire în oraș, concurează cu Amir pentru afecțiunea unui coleg din casă.

Mariah Torres a cunoscut-o pe Jasmine la facultate și e apropiată și de alți câțiva membri ai grupului. Abia așteaptă să petreacă vara alături de prietenii ei, dar situația se încinge în casă, după o ceartă care scapă de sub control.

Urmărește The Real Housewives of Atlanta și noua emisiune Summer House: Martha’s Vineyard pe Hayu, de pe 8 mai, aceeași zi în care programele apar și în SUA.


Despre Hayu

Un serviciu SVOD marca NBCUniversal, Hayu este primul serviciu SVOD de acest tip: difuzează toate episoadele și toate sezoanele dintr-o selecție largă de francize de tip reality-show, într-un singur loc. Acesta este disponibil în peste 40 de piețe (Albania, Andorra, Australia, Austria, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Canada, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Elveția, Estonia, Filipine, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Islanda, Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Macedonia de Nord, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Țările de Jos, Turcia și Ungaria), pe o mare varietate de dispozitive (mobil, tabletă, laptop, televizoare smart și anumite tipuri de console), pe www.Hayu.com.

Hayu oferă un întreg univers de emisiuni de tip reality, cu peste 300 de emisiuni, peste 9.000 de episode și o selecție de filme care pot fi descărcate și urmărite oricând, fără reclame. Majoritatea emisiunilor sunt difuzate pe platformă în aceeași zi ca în SUA, precum francizele TV The Real Housewives, Below Deck și Million Dollar Listing. Descoperă toate genurile de reality-show-uri de pe Hayu: Home & Design, Dating, Fashion și True Crime.


Un comentariu despre subiectul „Noutățile lunii aprilie pe platforma de streaming Hayu”:
Daniela M.

Chiar daca e lansată oficial în România, aceasta platformă de emisiuni online ar mai trebui sa facă un pas, mai exact sa subtitreze programele in limba română. De exemplu, mama și cu mine suntem foarte interesate de aceasta platformă, dar, din cauza că nu știm foarte bine limba engleză, nu ne abonam. Sau le-au subtitrat in ultimul timp și nu știm noi? Noi am testat când au lansat in România și nu aveau subtitrare. Deci va rog, avem nevoie de subtitrare in limba română și ne abonam cu plăcere și cu interes.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile