joi, 13 aprilie 2023

Premiere în luna mai la History Channel

HISTORY Channel va lansa în premieră noul serial „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”, prezentat de celebrul actor Pierce Brosnan, format din opt episoade, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.  De asemenea, în luna mai, HISTORY Channel va prezenta seria documentară „Misterele Morții”, precum și un nou sezon al seriei „Extratereștri Antici”.


Imagine remisă în comunicat de History Channel pentru publicare pe HD Satelit România

„Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”


HISTORY Channel va lansa în premieră noul serial de opt episoade intitulat „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”, prezentat de legendarul actor Pierce Brosnan. Fiecare episod de o oră va dezvălui planificarea meticuloasă, execuția îndrăzneață și urmările șocante ale unora dintre cele mai elaborate jafuri din istorie, printre care faimosul jaf de la Lufthansa din New York, furtul de opere de artă în valoare de jumătate de miliard de dolari de la Muzeul Gardner, jaful de diamante din Anvers, Belgia, și altele.

Serialul explorează fascinația oamenilor pentru bani și determinarea lor de a pune mâna pe o mare parte din aceștia, chiar și prin punerea la cale a unor planuri viclene și periculoase de jaf. Cu ajutorul reconstituirilor dramatice, povestirilor dinamice și efectelor vizuale de ultimă generație, alături de relatări ale martorilor oculari, seria „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan” aduce telespectatorii în mijlocul acțiunii, dezvăluind detalii despre geniile criminale implicate, complicii, țintele, planurile de execuție și, în cele din urmă, consecințele acestor infracțiuni.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, Pierce Brosnan este „integrat” în fiecare jaf, oferind telespectatorilor o perspectivă inedită și detaliată asupra întregului proces. Serialul va avea premiera pe HISTORY Channel începând cu data de 14 mai, de la ora 22:00.

Sezonul 15 al serialului "Extratereștri Antici"


Sezonul 15 al serialului "Extratereștri Antici" cu 10 episoade a câte 60 de minute fiecare începe miercuri, 24 mai, de la ora 22:00, pe HISTORY Channel. Titlul original al serialului este "Ancient Aliens".

În acest nou sezon, Giorgio Tsoukalos și experți de renume explorează posibile conexiuni între fenomenele OZN și informațiile decodate din texte antice și artefacte, întrebându-se dacă ființe inteligente din spațiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă.

Fiecare episod al acestui serial cult aduce în discuție profunzimea istorică a întrebărilor, speculațiilor, mărturiilor și teoriilor care înconjoară această controversă perenă, pornind de la vremea dinozaurilor până la Egiptul antic și de la desenele rupestre din vechime până la aparițiile de azi.


Serialul "Misterele morții"


Serialul "Misterele morții" cu 6 episoade a câte 60 de minute fiecare începe marți, 16 mai, de la ora 21:00, având titlul original "Mysteries of the Ancient Dead".

Moartea, un mister ce a frământat omenirea încă de la începuturi. De-a lungul secolelor, acest mister a dat naștere la diverse ceremonii ciudate, ritualuri bizare și credințe complexe. Dar ce putem învăța de la strămoșii noștri, analizând indiciile pe care aceștia ni le-au lăsat despre ceea ce credeau despre moarte? Această emisiune aduce în prim-plan noi detalii despre secretele civilizațiilor antice și dezvăluie aspecte inedite despre modul în care au abordat și au înțeles moartea în trecut.


Despre HISTORY Channel

HISTORY Channel® este un brand TV internațional cunoscut și îndrăgit, oferind divertisment și informație pentru milioane de oameni din întreaga lume. Cu povești inspiraționale și adesea extravagante despre personaje reale, experiențele lor fiind uneori mai spectaculoase decât ficțiunea. HISTORY Channel® redefinește noțiunea tradițională de "istorie", oferind o perspectivă alternativă. Prin gama sa variată de emisiuni, dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și surprinzătoare. Lansat în 1995, HISTORY Channel® este disponibil în peste 150 de teritorii și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, fiind tradus în 37 de limbi. Este parte din portofoliul A+E Networks și este prezent în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit, inclusiv Digi, Focus Sat, Orange TV și Vodafone. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.


Un comentariu despre subiectul „Premiere în luna mai la History Channel”:
Anonim

Mereu SURPRINZATOR,mereu THE BEST!Chiar daca pe History Channel pentru Romania,aceste doua noi seriale apar cu o saptamana mai tarziu!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile