marți, 16 mai 2023

"Adela", un serial românesc produs pentru Antena 1, ajunge pe Netflix

Serialul de ficțiune "Adela", produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production pentru Antena 1, va fi disponibil pe platforma de streaming Netflix, de la sfârșitul acestei luni. Încă de la lansare, Adela a captivat publicul din România și a depășit deja granițele țării, fiind dorit mai multe țări interesate să îl achiziționeze, după ce a fost prezentat la Târgul de Televiziune de la Cannes, toamna trecută, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul Adela - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Ruxandra Ion, producătoarea serialului, a declarat că proiectul Adela i-a surprins pe toți, oferindu-le o poveste și un spațiu de evadare într-un moment dificil și că, timp de doi ani, producția a fost în topul preferințelor telespectatorilor din România, iar interesul pentru acesta continuă să existe și acum.

Adaptat liber după serialul O hayat Benim / This is my life, Adela a avut un real succes în România, cu patru sezoane. Distribuția impresionantă, alcătuită din nume sonore ale scenei românești, a pus în prim plan povești de dragoste, intrigi, drame, adevăruri, regrete și victime colaterale, în mijlocul luptei dintre bine și rău. Primul sezon al serialului Adela va fi disponibil pe Netflix la finalul acestei luni, se mai precizează in comunicat.


2 comentarii despre subiectul „"Adela", un serial românesc produs pentru Antena 1, ajunge pe Netflix”:
Anonim

De ce nu poate fi văzut pe Netflix -ul în general cum ar fi Netflix în Germania sau în alte țări Adela există nu mai pe Netflix de România

Anonim

Schimba pe română din cont din browser web.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile