luni, 15 mai 2023

Antenna Entertainment (compania care deține canalele AXN), acord cu Paramount pentru peste 2.000 ore de conținut premium

Antenna Entertainment a încheiat un acord de licențiere cu Paramount Global Content Distribution, unul dintre cei mai importanți producători de conținut premium la nivel global. Paramount va oferi peste 2000 de ore de filme și seriale, începând din această primăvară, îmbogățind astfel oferta de conținut a portofoliului de posturi TV din regiune, inclusiv România.


NCSI: Hawaii - Imagine remisă în comunicat de către Antenna Entertainment pentru publicare pe HD Satelit România

Obiectivul Antenna Entertainment este de a oferi o varietate extinsă de conținut de calitate, aliniat cu preferințele publicului local - de la seriale și filme polițiste și de acțiune, la comedii, animații și povești de dragoste. Pentru a atinge acest obiectiv, compania se concentrează pe producții originale în regiune, precum și pe achiziția celui mai bun conținut de la cele mai importante studiouri din întreaga lume.

Acordul dintre Antenna Entertainment și Paramount, unul dintre cei mai mari furnizori de divertisment din lume, este un prim pas pentru a îndeplini acest scop ambițios.

Acest acord este un pas important în istoria companiei noastre, oferindu-ne conținut premium. Difuzarea acestuia pe toate canalele noastre AXN (în toate cele 12 țări în care operăm) și VIASAT ( disponibile doar în Ungaria) ne va permite să construim o relație și mai apropiată cu telespectatorii și să ne întărim poziția în industria de divertisment. Suntem extrem de încântați să avem un acord cu Paramount și acesta este doar începutul”, a declarat Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment.

Parteneriatul regional oferă oportunitatea de a introduce o ofertă extinsă, atât în ceea ce privește serialele, cât și filmele, satisfăcând așteptările telespectatorilor și partenerilor noștri. Lungmetraje din saga “Misiune Imposibilă” (Mission Impossible) și “Star Trek”, alături de producții cult precum “Dictatorul” (The Dictator), “Terminator: Genisys” ( Terminator: Genisys), “Salvați soldatul Ryan” (Saving Private Ryan), “Zborul” (Flight) sau “Naufragiatul” (Cast Away) vor captiva cei mai împătimiți cinefili. Telespectatorii vor putea urmări seriale precum “NCIS: Hawaii”, “CSI: Crime Scene Investigation” și “CSI: Vegas”, “FBI”, “FBI: Most Wanted”, “Walker” și “Dan Brown's The Lost Symbol”. În plus, animații populare precum “Motanul încălțat” (Puss in Boots), “Cum să îți dresezi dragonul” (How to Train Your Dragon), “Burețelul Bob și Coroana Regelui Neptun” (The Spongebob Squarepants), “SpongeBob: Aventuri pe uscat” (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water) și primele două filme din franciza “Kung Fu Panda” vor încânta publicul mai tânăr.

În România, AXN își va păstra identitatea de brand și poziționarea și va continua șă difuzeze unele dintre cele mai bune seriale de acțiune, polițiste și dramă americane. Începând din această primăvară, AXN difuzează în exclusivitate în România “NCIS: Hawaii”, cel mai nou serial din celebra franciză, după ce a difuzat de-a lungul anilor toate titlurile NCIS. Alte producții precum “FBI” și “FBI: Most Wanted”, dar și “CSI: Vegas” vor fi lansate în exclusivitate în perioada următoare.

Logo Antenna Entertainment - Imagine remisă în comunicat de companie pentru publicare pe HD Satelit România


Acest acord de licențiere este o dovadă a angajamentului Antenna Entertainment față de excelență, prin extinderea catalogului de programe, dar și prin investiții și colaborări.


Despre AXN

AXN este o televiziune de top de filme și seriale, care oferă publicului românesc un conținut energic, cu un mix perfect de acțiune, intrigă și portrete de personaje bine definite. Serialele originale AXN (Absența, Carter, Poliție fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

Despre Antenna Entertainment

Ca parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații de media și divertisment, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est. Compania are în portofoliu 22 de canale TV și 2 servicii On Demand în Ungaria, România, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Slovacia, precum și în țările din regiunea Adriaticii, și aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional. În România, aceasta include AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin. Misiunea companiei este de a oferi divertisment de cea mai bună calitate în regiune, prin furnizarea de conținut unic, inclusiv producții proprii care se concentrează pe talentele locale și pe poveștile care trebuie spuse.


2 comentarii despre subiectul „Antenna Entertainment (compania care deține canalele AXN), acord cu Paramount pentru peste 2.000 ore de conținut premium”:
Anonim

Din păcate, versiunile White, Black și Spin, specializate în seriale, sunt difuzate la noi doar SD.

Anonim

pacat ca AXN Romania nu mai da seriale SF ( seria Star Trek si seria Stargate si etc ) , si nici Fantasy iar la Horror doar in intuneric atat ) si cei si mai rau este ca nica eri nu da serale tv SF de niciun fel nicaieri la TV

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile