vineri, 19 mai 2023

Compania DIGI anunță că este "alegerea nr.1 a familiilor pe segmentul de abonamente de telefonie mobilă din România"

Potrivit ultimului raport publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) la sfârșitul anului 2022, DIGI a devenit alegerea principală a familiilor din România în ceea ce privește abonamentele de telefonie mobilă. Conform statisticilor, DIGI deține cel mai mare număr de abonați persoane fizice pentru serviciul de telefonie mobilă în țară, având o cotă de piață de 37,8%, precizează compania printr-un comunicat remis catre HD Satelit România.

Imagine remisă în comunicat de DIGI pentru publicare pe HD Satelit România

Conform aceleiași surse, DIGI a obținut cel mai mare grad de acoperire pentru serviciul de voce mobilă, în conformitate cu măsurătorile anunțate în decembrie 2022. Acesta a înregistrat o acoperire de 98,8% din totalul populației României. Cu o acoperire națională extinsă la tehnologia 4G și o ofertă accesibilă pentru toți utilizatorii de servicii mobile, indiferent dacă se află în mediul urban sau rural, DIGI s-a menținut în fruntea clasamentului privind portabilitatea, atrăgând peste 4,9 milioane de conexiuni mobile prin portare (conform datelor disponibile la 31.12.2022), se mai precizează în comunictul de presă.

DIGI se evidențiază prin pachetul său complet de beneficii oferite la abonamente, care încep de la doar 2 euro pe lună. Acesta include trafic de internet nelimitat, minute naționale nelimitate, tarife accesibile în roaming, SMS-uri nelimitate în rețeaua proprie și opțiuni atractive pentru achiziționarea de telefoane. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care zeci de mii de români optează lunar să-și transfere numerele de telefon în rețeaua DIGI, mai arată compania în comunicat.

Grupul DIGI|RCS & RDS este un lider în segmentul serviciilor de internet fix, televiziune prin cablu și telefonie fixă în România, deținând cote de piață semnificative în aceste domenii. În plus, este unul dintre principalii operatori europeni în domeniul comunicațiilor electronice convergente, desfășurând activități și în Spania, Italia și având o prezență în Portugalia și Belgia. Unul dintre punctele sale forte este reprezentat de cea mai avansată și extinsă rețea de fibră optică din regiune, care oferă o infrastructură modernă și de înaltă calitate.

Grupul DIGI oferă abonaților săi o gamă completă de conținuturi trans-media prin intermediul diviziei sale media. Aceasta include televiziuni precum Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (serviciu de televiziune cu plată), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel. În plus, grupul deține radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, DIGI24 FM și furnizează serviciul de tv online, radio live si alte conținuturi media, Digi Online. Această diversitate de canale și servicii media permite abonaților să se bucure de o varietate de opțiuni de divertisment și informare în cadrul rețelei DIGI.


11 comentarii despre subiectul „Compania DIGI anunță că este "alegerea nr.1 a familiilor pe segmentul de abonamente de telefonie mobilă din România"”:
Dinu

Confirm. Am avut 8 abonamente pe la alti operatori si le-am portat pe toate la DigIMobil + telefon in 24 luni cu oferta la portare

Anonim

Confirm si eu. 3 abonamente portate din Orange spre Digi

Anonim

Stie cineva daca exista ceva modificari la accesarea Digi online?Am doar abonament tv si mobil dar nu mai pot vedea canalele tv exoplayer-009 e eroarea.Am citit pe site serviciu cumulate ,internet+tv etc.Mulltumesc

Bogdan

Trebuie sa ai serviciul de internet fix activ daca ai telefonie mobila sau... internet fix si cablu tv daca nu ai telefonie pentru accesarea serviciului Digi Online

Bogdan

Trebuie sa ai serviciul de internet fix activ daca ai telefonie mobila sau... internet fix si cablu tv daca nu ai telefonie pentru accesarea serviciului Digi Online.

Andrei

Bogdan, nu mai merge doar cu internetul fix activ daca ai telefonie mobila. Acum vor ambele servicii fixr active ca sa ai DigiOnline. A fost vreo 6 luni valabila treaba numai cu internetul fix.

Anonim

Așa a fost oficial de ani de zile, încă de când s-a lansat Digi Online. Trebuie sa ai internet fix și televiziune ca să meargă Digi Online. Că au uitat ei în mod intenționat sau neintenționat, că a fost vreo perioada promoțională neoficiale, sau vreo eroare etc, și a mers o perioadă și pentru cei care au doar servicii mobile, asta nu știu, acum aflu. Chiar daca a mers, e cert e că nu a scris niciodată pe siteul lor, ca oferta oficială, că merge doar daca ai servicii mobile. La fel au scris întotdeauna și în comunicatele pe care le-am citit pe net sau pe siteul lor oficial, că trebuie să ai tv și net fix, ambele.

Anonim

Așa scrie și în știrea asta de acum 10 ani, chiar și aici pe blog, deci sigur așa a fost și oficial de la început.

Aplicatia este disponibila GRATUIT pentru abonatii RCS & RDS care au contractat si televiziune si internet fix si poate fi accesata de pe dispozitive conectate la reteaua Digi Net sau Digi Net Mobil.

Sursa: https://www.hdsatelit.com/2013/12/rcs-rds-lansat-aplicatia-digi-online.html?m=1

Dorina

Am portat din Orange si Telekom 5 nunere de telefon in reteaua Digi. Vreau sa specific ca sunt OK cu semnalul, nu am probleme sa se intrerupa semnalul si unele zone in care aveam semnal mediu spre slab pe Orange si Telekom la Digi am 3 dungi in 4G si maxim in 2G. Nu vreau sa fac reclamă, pentru mine este adevarul. Personal nu regret ca m-am portat la ei cu numerele familiei.

Dorina

Inainte plateam intre 5 si 10 euro per abonament ca sa comunicam in familie, iar acum platesc cate 2 euro per abonament. Vorbim nelimitat in retea, netul este nelimitat iar minute nationale avem 200 per abonament iar ce depaseste este 0,01 centi per minut (nu a depasit niciun abonament 200 minute nationale). SmS-urile in epoca Whatsapp-ului mi se par absurde dar chiar si asa sunt tot 0,01 centi/sms

Sorin

Normal ca asa este. Am portat un numar abonament nelimitat fara perioada contractuala si dupa ce am facut portarea la Digi in maxim 2 ore ma suna o duduie de la fosta companie că-mi ofera un abonament de 1 euro daca prelungesc contractul la ei cu 24 luni. Oamenii sunt reali? Ma mai duceam in agentie la Digi să-mi portez numarul cand anul trecut mi-au bagat majorare si anul acesta inca alta majorare, de plateam 45 de lei pe luna? Digi castiga piata la greu că ceilalți operatori nu oferă abonamente de familie de 2-3 euro pentri fiecare membru al familiei. Aici vine surpriza, familia X comunica cu familia Y si eventual cu familia Z tot in reteaua Digi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile