joi, 11 mai 2023

Nu ratați premiera documentarului "Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan” de la HISTORY Channel

Din 14 mai, HISTORY Channel vă prezintă în exclusivitate noul serial de opt episoade, "Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan", găzduit de carismaticul actor irlandez Pierce Brosnan, laureat al premiului Globul de Aur și o figură iconică în industria cinematografică. Fiecare duminică, de la ora 22:00, veți fi captivați de poveștile din spatele unora dintre cele mai îndrăznețe și celebre jafuri din istorie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan” - Imagine remisa in comunicat de către HISTORY Channel pentru publicare pe HD Satelit România

Fiecare episod de o oră vă aduce în fața ecranului planificarea meticuloasă, execuția curajoasă și consecințele uluitoare ale acestor jafuri spectaculoase. Veți descoperi detalii intrigante despre celebrele infracțiuni precum jaful de la Lufthansa din New York, furtul de opere de artă în valoare de jumătate de miliard de dolari de la Muzeul Gardner, jaful de diamante din Anvers, Belgia și multe altele.

Pierce Brosnan va fi "integrat" în fiecare jaf prin intermediul tehnologiei de ultimă generație, oferindu-vă o experiență cinematografică captivantă și aducând la viață fiecare detaliu care a făcut înconjurul lumii. Veți fi în centrul acțiunii, dezvăluind complicii, identificând ținta, urmărind planul de execuție și explorând consecințele ulterioare.

De la apariția monedei, banii au devenit forța care pune lumea în mișcare, iar oamenii au depus eforturi considerabile pentru a pune mâna pe cât mai mulți bani, inclusiv prin planificarea unor jafuri complexe și cu mize uriașe, care au intrat în istorie.

Serialul "Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan" aduce în prim-plan aceste povești fascinante, folosind reconstituiri dramatice, povestiri dinamice, efecte vizuale de ultimă oră și mărturii din partea martorilor oculari.

Pierce Brosnan, actorul irlandez legendar, producător de film, ecologist, filantrop și de două ori nominalizat la premiul Globul de Aur, joacă un rol-cheie în serial. Prin intermediul tehnologiei avansate, Brosnan este "integrat" în fiecare jaf, ducându-vă în mijlocul acțiunii și dezvăluind fiecare detaliu al planului infracțional, inclusiv echipa de hoți, ținta, modul de execuție și, în cele din urmă, consecințele.

Serialul explorează povestea geniilor criminale care și-au asumat riscuri imense pentru o șansă la o viață de bogăție și lux. Veți fi captivați de fiecare titlu care a făcut înconjurul lumii, având ocazia să înțelegeți și să descoperiți aspectele complexe ale fiecărui jaf.

Cu o carieră vastă și impresionantă în industria filmului, inclusiv în rolul iconei James Bond, Pierce Brosnan aduce o calitate remarcabilă interpretării personajelor din acest serial. Amintim și filmul "Aventură în doi" (titlul original: "The Thomas Crown Affair"), în care Brosnan joacă rolul unui magnat multimilionar care organizează un jaf într-o galerie de artă.

Sinopsis seriale


Episodul 1 - "Jaful de la banca de pe Baker Street" În acest episod captivant, un grup de hoți ingenioși sapă un tunel sub o sucursală a Băncii Lloyds de pe Baker Street din Londra, într-o încercare de a jefui seiful băncii. Când un radioamator pasionat interceptează comunicările lor prin walkie-talkie, hoții se găsesc implicați într-un joc periculos de-a șoarecele și pisica cu poliția.

Episodul 2 - "Furtul de diamante din Anvers" În această poveste incredibilă, un grup elitist de hoți italieni pune ochii pe seiful Centrului Mondial de Diamante din Anvers. După 27 de luni de planificare meticuloasă, aceștia reușesc să execute un plan extrem de complex și să fure diamante în valoare de peste 100 de milioane de dolari.

Episodul 3 - "Jaful de la Hotelul Pierre" Un echipaj de hoți extrem de talentați, specializați în jafuri din hoteluri, se lansează în cel mai mare jaf al carierei lor: Hotelul Pierre din New York. Aceștia se confruntă cu provocări neașteptate în încercarea lor de a intra în posesia comorii ascunse în incinta hotelului.

Episodul 4 - "Jaful de la Lufthansa" Un grup mafiot înarmat cu informații interne valoroase pune la cale un jaf extrem de profitabil la o companie aeriană de pe Aeroportul Internațional JFK. Cu un plan bine pus la punct, hoții reușesc să fure o sumă impresionantă de bani și bunuri prețioase, într-unul dintre cele mai îndrăznețe jafuri din istorie.

Episodul 5 - "Furtul de la United California Bank" Pierce Brosnan explorează un jaf memorabil din istoria Californiei de Sud, în care un grup de hoți reușește să fugă cu milioane de dolari în numerar de la United California Bank în 1972. Serialul dezvăluie detaliile planului bine orchestrat și impactul acestuia asupra comunității.

Episodul 6 - "Jaful de la Muzeul de Istorie Naturală" Hoții, care duc o viață dublă ca surferi ziua și infractori noaptea, se aventurează în New York pentru a fura bijuterii inestimabile de la Muzeul American de Istorie Naturală. Planul lor îndrăzneț îi conduce pe marginea clădirii, la 38 de metri deasupra străzilor din Manhattan, într-o cursă contracronometru cu autoritățile.

Episodul 7 - "Furtul din depozitul de blindate Dunbar" Acest episod dezvăluie povestea incredibilă a unui angajat al unui depozit de mașini blindate care decide să utilizeze cunoștințele sale interne pentru a planifica un furt de proporții. Cu ajutorul unor prieteni vechi recrutați în echipă, ei speră să pună mâna pe o sumă fabuloasă de peste 18 milioane de dolari în numerar.

Episodul 8 - "Furtul de la Muzeul Gardner" În acest episod tensionat, doi hoți ingenioși se deghizează în polițiști și reușesc să fure opere de artă inestimabile, evaluate la peste jumătate de miliard de dolari, dintr-un celebru muzeu din Boston. Deși tablourile încă sunt dispărute, anchetatorii se confruntă cu un număr alarmant de suspecți decedați, complicând și mai mult investigația în jurul acestui jaf spectaculos.


Un comentariu despre subiectul „Nu ratați premiera documentarului "Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan” de la HISTORY Channel”:
Anonim

Super serial!HISTORY CHANNEL MEREU THE BEST!Pe History Channel Hu serialul va incepe pe 16 mai ora 22 a Romaniei!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile