joi, 8 iunie 2023

BBC First a debutat în Republica Moldova

Radiodifuzorul britanic BBC a încheiat un parteneriat cu Orange Moldova, pentru a lansa canalul tv liniar BBC First. Televiziunea a debutat în Republica Moldova pe 6 iunie 2023, alăturându-se canalului tv BBC News în grila operatorului menționat. Programele sunt disponibile în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Sigla Orange pe fațada exterioară a unui magazin dedicat - Imagine decorativă fotografiată de HD Satelit România

Zbigniew Pruski, director comercial CEE la BBC Studios, a precizat: „Sunt foarte încântat de extinderea suplimentară a BBC First în regiune, deoarece producțiile noastre britanice vor ajunge în mai multe locuințe. Sunt încrezător că telespectatorii Orange Moldova vor aprecia varietatea acestor programe, cu narațiuni cu adevărat captivante, scenariu și actori excepționali și imagini surprinzătoare. BBC First oferă conținut pentru cei care doresc să își îmbunătățească modul de a gândi, să își depășească limitele. Dar este la fel de convingător și pentru telespectatorii care caută doar relaxare”.

Ludmila Nistorică, director de marketing la Orange Moldova, a explicat: „Adăugarea de conținut premium în grila noastră Home TV, precum cel oferit de BBC First, este o dovadă a angajamentului Orange Moldova de a satisface cerințele clienților noștri și de a oferi divertisment de înaltă calitate. Obiectivul nostru este să îmbunătățim continuu serviciile tv și să oferim o experiență de vizionare îmbunătățită”.

Televiziunea BBC First a fost lansată anul trecut, în octombrie, și în România.


Niciun comentariu despre subiectul „BBC First a debutat în Republica Moldova”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile