joi, 8 iunie 2023

Cel mai recent sezon al serialului "Camera de Gardă" ajunge la final pe DIVA

Pasionații de povești medicale au ocazia să urmărească, în fiecare marți, începând cu ora 21:00, pe DIVA, noi episoade captivante din serialul "Camera de Gardă" ("Chicago Med"), care se desfășoară în Centrul Medical Gaffney din Chicago. Actualul sezon, al optulea, va ajunge la final pe 20 iunie. Seria recent finalizată în SUA, cuprinzând 18 episoade, a fost o experiență intensă pentru echipa de medici de la Gaffney, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul "Camera de Gardă" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Episoadele recente au adus în prim-plan cazuri dificile și variate, rezultate din accidente auto sau de metrou, sau diverse boli. În plan personal, personajele Ethan Choi, interpretat de Brian Tee, și asistenta April, interpretată de Yaya DaCosta, se căsătoresc și ulterior demisionează pentru a-și deschide propria clinică. Aceasta a marcat plecarea lui Tee și a lui DaCosta din serial. Între timp, Sharon Goodwin, interpretată de S. Epatha Merkerson, face eforturi considerabile pentru a preveni transformarea spitalului într-o instituție privată de către personajul Jack Dayton, interpretat de Sasha Roiz.

"Camera de Gardă" este parte a unei francize concentrate pe diverse servicii publice din orașul Chicago, creată de Dick Wolf, cunoscut pentru "Lege și Ordine". Franciza include și serialele "Pompierii din Chicago" (2012-prezent), "Chicago P.D." (2014-prezent) și "Chicago Justice" (2017). În SUA, serialul "Camera de Gardă" va continua cu sezonul 9 în perioada 2023-2024, alături de "Pompierii din Chicago" și "Chicago P.D.". Cele trei producții ale lui Dick Wolf au adunat peste 50 de milioane de telespectatori în sezonul 2022-2023, ceea ce indică faptul că nu se vor încheia prea curând.

Serialele cu tematică medicală au o tradiție bogată, debutând în SUA în 1951 cu "City Hospital". Acestea au adesea combinat poveștile episodice despre viețile profesionale și personale ale doctorilor, o formulă care a devenit clasică. Genul include și seriale cu o durată lungă de difuzare, apreciate de fani și critici, ce au obținut premii Emmy, BAFTA și Globuri de Aur, precum "M.A.S.H." (1972-1983), "Spitalul de Urgență" (1994-2009), "Dr. House" (2004-2012), "Anatomia lui Grey" (2005-prezent) și "Camera de Gardă" (2015-prezent).

Logo DIVA - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Dacă ești un iubitor al serialelor medicale, nu pierde șansa de a urmări noi episoade din "Camera de Gardă", cu doctorii Will Halstead (interpretat de Nick Gehlfuss), Daniel Charles (interpretat de Oliver Platt) și Ethan Choi (interpretat de Brian Tee), în fiecare marți, de la ora 21:00, pe DIVA.


Niciun comentariu despre subiectul „Cel mai recent sezon al serialului "Camera de Gardă" ajunge la final pe DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile