marți, 27 iunie 2023

Noi actori vor completa castingul serialului "Lasă-mă, îmi place! Camera 609"

În această toamnă, Antena 1 va prezenta comedia romantică românească intitulată "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", îmbogățind distribuția cu noi nume talentate. Printre aceștia se află Alexandra Ciobanu și Emanuel Cîrstea, doi tineri promițători care vor da viață personajelor ce vor influența povestea serialului, anunță Antena Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Noi actori în serialul "Lasă-mă, îmi place! Camera 609" - Imagine remisă în comunicat de Antena Group pentru publicare pe HD Satelit România

Alexandra Ciobanu, o studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, cunoscută și ca model pentru colaborările sale cu branduri prestigioase și aparițiile în videoclipuri ale unor artiști de succes (precum INNA - UP), va fi prezentă în această toamnă în rolul Roxanei, secretara familiei Pop în cadrul companiei. Roxana este martora tuturor evenimentelor din cadrul companiei, precum și a multor discuții și situații care au loc pe holurile acesteia. Pentru Alexandra Ciobanu, acesta va fi debutul său în actorie.

Roxana este o persoană harnică, mereu alături de Victor Pop, susținându-l profesional. Nu mi-a fost greu să mă identific cu personajul, deoarece și eu sunt o persoană dedicată muncii mele, indiferent de oră. În același timp, ea știe ce vrea, atât pe plan personal, cât și când vine vorba de a-și exprima părerea. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect important! Este prima mea experiență în actorie și reprezintă o provocare pentru mine să îndeplinesc așteptările. Sunt recunoscătoare că mi s-a oferit această șansă, a declarat Alexandra Ciobanu.

În adaptarea românească a comediilor romantice "Room 309" produsă de Antena 1, telespectatorii vor avea ocazia să îl urmărească în această toamnă și pe artistul Emanuel Cîrstea. Emanuel, absolvent al Liceului de Artă Dramatică "Octavian Stroia" din Cluj-Napoca, unde a jucat în numeroase scenete, al secției de Canto a Școlii Populare de Arte "Tudor Jarda" din același oraș și al Facultății de Comunicare și Relații Publice a Universității din București, a obținut numeroase premii pentru interpretare la festivaluri de muzică. De asemenea, a urmat cursuri de prezentare la TV & Film Academy by Ruxandra Ion și a colaborat cu mai multe emisiuni TV.

În "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", Emanuel Cîrstea va interpreta rolul lui Victor Popescu, un medic aflat în mijlocul unei confuzii și a unei răsturnări de situații ce vor influența povestea serialului.

Se spune că nimic nu se întâmplă întâmplător. Emanuel și Victor Popescu au multe lucruri în comun, precum dragostea, prietenia, rivalitatea, dar mai ales umorul, care leagă toate cele trei. Acest lucru mă ajută să fiu și mai credibil în fața celor care aleg să urmărească serialul 'Lasă-mă, îmi place! Camera 609'. Este o bucurie enormă să fac parte din distribuția acestui serial. De la primele zile de filmare, am simțit o atmosferă minunată, atât între actori, cât și în echipa din spatele camerelor, care fac posibilă întreaga noastră joacă. Ușa camerei 609 se va deschide curând la Antena 1 și abia aștept să descoperiți poveștile noastre, a mărturisit Emanuel Cîrstea.

Distribuția serialului este una excepțională și va continua să fie anunțată în perioada următoare. Actorii consacrați din teatru, film și televiziune, precum și noile nume, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru "Lasă-mă, îmi place! Camera 609" sunt în plină desfășurare, alături de cele pentru al doilea sezon al proiectului "Lia – Soția soțului meu", ambele urmând să fie difuzate în această toamnă, la Antena 1.


Niciun comentariu despre subiectul „Noi actori vor completa castingul serialului "Lasă-mă, îmi place! Camera 609"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile