marți, 11 iulie 2023

Digi, cea mai rapidă rețea de internet fix prin fibră optică din Spania

Subsidiara Grupului DIGI din Spania a fost recunoscută ca fiind rețeaua cu cel mai rapid internet prin fibră optică din Spania, în primele șase luni ale anului 2023, potrivit rezultatelor testelor de viteză realizate de Ookla, lider mondial în evaluarea vitezei internetului. Această recunoaștere a fost consolidată prin acordarea unei noi certificări Ookla® Speedtest Awards, rezultatul unui număr semnificativ de teste de viteză efectuate de utilizatorii de internet, anunță Digi printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Analiza detaliată a Ookla® asupra datelor comparabile Speedtest Intelligence® a furnizorilor de telecomunicații din Spania, în perioada ianuarie - iunie 2023, a confirmat faptul că DIGI este lider pe piața rețelelor fixe din Spania în privința vitezei (detalii aici: https://www.speedtest.net/awards/spain/ ). Acest titlu a fost acordat pentru prima dată în 2021 de Ookla, platformă recunoscută pentru evaluarea calității rețelelor de telecomunicații la nivel global.

Măsurătorile efectuate de utilizatori au plasat DIGI în fruntea listei, cu o viteză medie de descărcare de 898,30 Mbps și o viteză de încărcare de 914,71 Mbps.


Speedtest Award Report pentru Spania de la Ookla - Imagine remisă în comunicat de Digi pentru publicare pe HD Satelit România


Speedtest Intelligence®, instrumentul de testare a vitezei al Ookla, a adunat peste 7 milioane de evaluări ale utilizatorilor referitoare la performanța și accesibilitatea rețelelor fixe din Spania în primul semestru al anului 2023. În urma acestui proces, DIGI Spania a înregistrat un Speed Score™ de 329,84, o creștere de 14,1 puncte față de semestrul anterior.

Speedtest Award Report pentru Spania de la Ookla - Imagine remisă în comunicat de Digi pentru publicare pe HD Satelit România

Analizele actuale sugerează că DIGI Spania deține cea mai performantă rețea în ceea ce privește vitezele de încărcare și descărcare, precum și latența redusă în transmiterea datelor. Aceste caracteristici asigură abonaților o experiență optimă de navigare, streaming video, jocuri online, videoconferințe și telemuncă.

CEO-ul Ookla, Doug Suttles, a remarcat performanța DIGI, atunci când a acordat premiul pentru "cea mai rapidă rețea fixă" din Spania. Performanța și acoperirea vastă ale rețelei o situează pe DIGI în rândul elitelor operatorilor de telecomunicații.

Marius Varzaru, Directorul General al DIGI Spania, a subliniat angajamentul de a oferi clienților cele mai competitive servicii de comunicații prin fibră optică.

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este un operator important pe piața rețelelor virtuale mobile (MVNO) și ocupă locul al cincilea ca operator mobil în Spania, având peste 4 milioane de conexiuni mobile și peste 1 milion de conexiuni fixe. DIGI Spania a înregistrat o cifră de afaceri de 500 milioane de euro în 2022.

Grupul DIGI | RCS & RDS este desigur și un actor major pe piața de telecomunicații din România, lider în segmentele de internet broadband, servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă. De asemenea, deține o cotă semnificativă pe piața comunicațiilor mobile și are cea mai extinsă acoperire la nivel național. Compania operează și în Spania, Italia și are în plan lansarea unor servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Grupul DIGI oferă soluții de comunicare și conectivitate electronice bazate pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI oferă de asemenea o gamă diversă de conținuturi radio și TV, incluzând sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.


Un comentariu despre subiectul „Digi, cea mai rapidă rețea de internet fix prin fibră optică din Spania”:
Dani€l

Si din Romania.... cand bagi bani in infrastructura si nu maximizezi profitul bagand banii in buzunar... este normal sa fii No1. Bravo Digi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile