vineri, 14 iulie 2023

Oferte Telekom Mobile la a patra aniversare a aplicației MyAccount

Telekom Mobile sărbătorește cea de-a patra aniversare a aplicației MyAccount, care a atins peste un milion de descărcări, oferind reduceri aniversare în aplicație pentru toți utilizatorii. În plus, abonamentele NELIMITAT beneficiază acum de prețuri mai mici, creând un context mult mai atractiv pentru clienți, anunță compania printr-un comunicat de presă.


Cartela Telekom - Fotografie decorativa realizată de HD Satelit România la standul exterior al unui magazin

Toți cei care folosesc aplicația MyAccount beneficiază de vouchere de discount, ce pot fi utilizate la cumpărăturile de la diferiți parteneri comerciali ai Telekom Mobile. Pentru a profita de această ofertă, fiecare utilizator, persoană fizică, doar trebuie să se autentifice în aplicație și să genereze voucherul de reducere pentru partenerul dorit.

Pe lângă aceasta, Telekom Mobile vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor cu reduceri pentru toate abonamentele NELIMITAT nou achiziționate, astfel încât clienții să se bucure de servicii fără a se preocupa de costuri. În acest context, abonamentul NELIMITAT 5 este disponibil la achiziția exclusiv online, cu un preț promoțional de numai 3 euro pe lună în primele 12 luni. Această ofertă este valabilă la încheierea unui contract pe 24 de luni, iar după primele 12 luni, prețul abonamentului va crește la 5 euro pe lună, cu TVA inclus. Acest abonament oferă beneficii precum internet, minute și SMS-uri naționale nelimitate, 50 de minute internaționale în SEE și Zona 1 și 4,66 GB în roaming SEE.

Această ofertă promoțională este valabilă până pe 31 iulie 2023 și se aplică atât pentru portarea din altă rețea, cât și pentru activarea unui nou abonament sau migrarea de la cartelă la abonament.

De-a lungul celor patru ani de la lansarea MyAccount, Telekom Mobile s-a concentrat pe îmbunătățirea și simplificarea experienței digitale a clienților, luând în considerare feedback-ul utilizatorilor pentru a dezvolta funcționalități noi.

De asemenea, în oferta online de aniversare, Telekom Mobile oferă reduceri de 50% pentru persoanele fizice în primele 6 luni de contract, la toate celelalte abonamente cu beneficii naționale nelimitate incluse (Nelimitat 8, Nelimitat 10, Nelimitat 15 si Nelimitat 19), la semnarea unui contract pe 24 de luni.

Aplicația MyAccount oferă o experiență mobilă completă, care permite clienților să administreze cu ușurință abonamentele și cardurile preplătite. În ultimele luni, aplicația a adăugat noi funcționalități, inclusiv două zone noi în secțiunea Asistență, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Una dintre acestea este TIM, asistentul virtual Telekom Mobile, care este disponibil non-stop pentru a oferi informații și suport pentru diverse solicitări. De asemenea, utilizatorii au acces la tutoriale video direct în aplicație, care îi ajută să folosească mai eficient MyAccount.

Luna trecută, Telekom Romania Mobile a menționat că pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de a beneficia de tehnologia 5G Nelimitat, indiferent dacă aceștia dețin o cartelă preplătită sau un abonament. În prezent, această tehnologie de ultimă generație este disponibilă în București, inclusiv Otopeni, precum și în alte zece orașe din țară: Brașov (și Poiana Brașov), Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța (și Mamaia), Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea. Accesul la serviciile de 5G este facilitat de Telekom Mobile pentru toți clienții care dispun de un SIM și un terminal compatibil cu această tehnologie și care se află în raza de acoperire a rețelei 5G. Beneficiile acestei tehnologii sunt multiple, printre care se numără latența redusă, conexiunile stabile, chiar și în zonele aglomerate, și o eficiență sporită a bateriei. Pentru lansarea acestei tehnologii, compania Telekom Mobile a primit sprijinul Samsung în calitate de partener de implementare pentru asigurarea compatibilității terminalelor Informații suplimentare despre harta de acoperire cu semnal, oferta comercială și lista de smartphone-uri compatibile cu 5G sunt disponibile pe website-ul Telekom.


Niciun comentariu despre subiectul „Oferte Telekom Mobile la a patra aniversare a aplicației MyAccount”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile