luni, 28 august 2023

Clever a renunțat la 4 licențe tv tematice Prima. Termenele de intrare în emise pentru Prima History și Prima Food & Travel au fost prelungite.

S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL din Cluj-Napoca a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului prelungirea cu 6 luni a termenelor de intrare în emisie pentru canalele Prima History / Prima History HD și Prima Food & Travel /  Prima Food & Travel HD (este a doua prelungire). De asemenea, a solicitat retragerea licențelor audiovizuale pentru canalele Prima Show / Prima Show HD, Prima Wild / Prima Wild HD, Prima Shop 24 / Prima Shop 24 HD și Prima Tradițional Music / Prima Tradițional Music HD. Solicitările au fost discutate în cadrul ședinței CNA din 29 august 2023.



Licențele vizate au fost aprobate într-o ședință CNA din 21 martie 2022, când S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL Cluj-Napoca a solicitat și obținut licențe audiovizuale prin rețele de comunicații electronice pentru serviciile de programe Prima Comedy / Prima Comedy HD, Prima Show / Prima Show HD, Prima News / Prima News HD, Prima Wild / Prima Wild HD, Prima Shop 24 / Prima Shop 24 HD, Prima Tradițional Music / Prima Tradițional Music HD, Prima History / Prima History HD, Prima Food & Travel/ Prima Food & Travel HD din București.

Prima Show / Prima Show HD ar fi fost o televiziune tematică de divertisment, Prima Wild / Prima Wild HD o televiziune de film documentar, Prima Shop / Prima Shop HD o televiziune de teleshopping, iar Prima Tradițional Music / Prima Tradițional Music HD o televiziune muzicală.

Televiziunile Prima History/Prima History HD și Prima Food & Travel/ Prima Food & Travel HD, dacă se vor lansa, vor fi tematice de documentar istoric și de cooking & travel.

UPDATE 29 august 2023

"Cele două canale (nr: Prima History și Prima Food & Travel) sunt în linie dreaptă, însă mai avem nevoie de puțin timp pentru a lansa canalele. Mai durează foarte puțin, am făcut rest de echipament si conținut. Pe celelalte le avem în vedere in viitor, dar avem nevoie de mai mult timp pentru a reuși să procurăm echipamente si conținut. Când s-au solicitat aceste licențe, nimeni nu a prevăzut ce avea să se întâmple: nu am avut răspunsuri de la furnizorii externi de echipamente, deci am avut probleme pe partea tehnică. De aceea le-am prioritizat pe acestea două (nr: Prima History și Prima Food & Travel)", a precizat reprezentanta S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL.

Toate solicitările au fost aprobate de membrii CNA.


4 comentarii despre subiectul „Clever a renunțat la 4 licențe tv tematice Prima. Termenele de intrare în emise pentru Prima History și Prima Food & Travel au fost prelungite.”:
Anonim

S-au întins mai mult decât trebuie și acum refac calculele.

Anonim

Bine ar fi sa le lanseze și pe astea rămase da nu cred.
Peste 6 luni o sa renunțe și la ele.
Wild trebuia păstrat.

HD Satelit România

UPDATE: "Cele două canale (nr: Prima History și Prima Food & Travel) sunt în linie dreaptă, însă mai avem nevoie de puțin timp pentru a lansa canalele. Mai durează foarte puțin, am făcut rest de echipament si conținut. Pe celelalte le avem în vedere in viitor, dar avem nevoie de mai mult timp pentru a reuși să procurăm echipamente si conținut. Când s-au solicitat aceste licențe, nimeni nu a prevăzut ce avea să se întâmple: nu am avut răspunsuri de la furnizorii externi de echipamente, deci am avut probleme pe partea tehnică. De aceea le-am prioritizat pe acestea două (nr: Prima History și Prima Food & Travel)", a precizat reprezentanta S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL. Toate solicitările au fost aprobate de membrii CNA.

Bogdan

Pariu ca pe prima food or sa dea "mama mea gateste mai bine" si "rețeta națională"?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile