joi, 24 august 2023

Minimax va difuza „Dogmatix și Neînduplecații”, primul serial de animație inspirat din franciza Asterix și Obelix

Acest serial de televiziune, bazat pe lumea fantastică a lui Asterix, va avea premiera pe Minimax pe data de 26 august. Episoadele sunt programate să fie difuzate zilnic, la orele 21:55 și 16:25, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.



Poveștile cu Asterix, Obelix și cățelușul Dogmatix sunt cunoscute de mulți. Aceste aventuri amuzante au debutat în 1959 și de-a lungul anilor au bucurat inimile multora.

„Dogmatix și Neînduplecații” reprezintă primul serial animat franțuzesc de tip spin-off. Acesta prezintă o poveste plină de veselie care are loc înainte de evenimentele bine-cunoscute de fanii seriei. Personajul principal este cățelușul Dogmatix, însoțit de prietenii săi. Împreună, ei formează o echipă formidabilă care rezistă ocupației romane în orașul Luteția, cunoscut mai târziu sub numele de Paris.

Narațiunea se desfășoară în anul 52 î.e.n., adică cu doi ani înainte ca Dogmatix să facă cunoștință cu Obelix. Povestea descrie modul în care acești prieteni se aliază pentru a lupta împotriva invadatorilor romani. Dogmatix, fiind liderul grupului, împreună cu ceilalți membri, se opun oricărei nedreptăți. Ei constituie nucleul rezistenței împotriva românilor și a haitelor de câini romani, avându-l ca principal adversar pe temutul Goth Arquebus.

Grupul este format din animăluțe speciale, asemenea unor eroi. Printre ei se numără Bantera, o pisică isteață, Stamina, o prietenă fidelă, Gluttonix, un buldog puternic, și Asmatix, un porumbel înțelept.

Primul sezon cuprinde 52 de episoade, fiecare având o durată de 12 minute, fiind destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani. Personajele trăiesc aventuri într-un oraș virtual magic, Luteția, unde sunt introduse multe alte personaje noi.

Pe parcursul episoadelor, în „Dogmatix și Neînduplecații” se vor regăsi personaje familiare din seria Asterix, precum Justforkix, Metallurgix, Anglaigus, Vitalstatistix și Impedimenta. Aceasta oferă oportunitatea atât fanilor vechi, cât și celor noi, de a redescoperi personajele.

„Dogmatix și Neînduplecații” promite multe momente de amuzament, aventuri captivante și personaje adorabile care se mobilizează pentru binele comun. Este o producție care merită urmărită de toți cei care iubesc poveștile pline de aventură.


2 comentarii despre subiectul „Minimax va difuza „Dogmatix și Neînduplecații”, primul serial de animație inspirat din franciza Asterix și Obelix”:
Anonim

Chiar cred că vor fi drăguțele desenele acestea. Nu mai sunt copil, dar îmi aduc aminte cu nostalgie de filmele Asterix si Obelix si ma uit la orice film nou care apare din seria aceasta. Am văzut chiar si cea mai recentă parte, "Asterix si Obelix - Regatul de Mijloc". Sper sa le placa desenele acestea animate copiilor mei.

Anonim

Cel mai bun și mai frumos și excepțional grafic realizat:mereu Minimax ro!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile