luni, 28 august 2023

DIVA va difuza sezonul al doilea din "Aproape în paradis", primul serial american filmat integral în Filipine

Televiziunea Diva anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania premiera sezonului 2 (2021) al primului serial american filmat integral în Filipine, intitulat „Aproape în paradis” (2020-2023). Aceasta va avea loc pe data de 5 septembrie, începând cu ora 21:00, pe canalul DIVA, unde vor fi difuzate două episoade.

Serialul "Aproape în paradis" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Începând cu 5 septembrie, telespectatorii pot urmări sezonul 2 al serialului „Aproape în paradis”, ce prezintă aventuri filmate în Filipine. Aventurile protagonistului, Alex Walker, interpretat de Christian Kane, vor continua în fiecare marți, de la aceeași oră, cu episoade duble.

Agentul DEA Alex Walker, jucat de Christian Kane, este forțat să se pensioneze din cauza problemelor cardiace. El s-a săturat să vadă cum infractorii pe care îi capturează scapă, iar trădarea partenerului său în timpul unei operațiuni îl determină să se mute pe Insula Cebu din Filipine. Acolo cumpără un magazin de suveniruri pe plajă, sperând să aibă o viață liniștită. Cu toate acestea, el descoperă rapid că insula s-a transformat într-o destinație pentru criminalitate. Walker revine rapid în acțiune, colaborând cu detectivii Kai Mendoza, interpretată de Samantha Richelle, și Ernesto Almares, jucat de Arthur Acuña.

Pe parcursul celor 10 episoade ale sezonului, trio-ul este implicat în numeroase misiuni. Alex Walker se confruntă de asemenea cu trecutul său. Serialul se încheie cu un moment tensionat referitor la relația dintre Alex și Kai.

Ultimele două episoade sunt programate pentru data de 3 octombrie 2023.

Promoționalul video în limba română pentru acest serial este disponibil dând click AICI.

Canalul DIVA poate fi găsit pe diferite platforme, inclusiv pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 47 în grila DIGI satelit, poziția 27 în grila DIGI analog, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.


Niciun comentariu despre subiectul „DIVA va difuza sezonul al doilea din "Aproape în paradis", primul serial american filmat integral în Filipine”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile