marți, 26 septembrie 2023

Serialul "Brigada", în premieră exclusivă în România la Focus Sat

La începutul lunii octombrie, Focus Sat TV și aplicația Focus Sat vor prezenta o nouă premieră: serialul polițist francez intitulat „Brigada” (cunoscut și ca „BRI”, lansat în 2023). Acest serial s-a bucurat de un mare succes, fiind cea mai populară lansare CANAL+ Original din Franța din anul 2019 și până în prezent, anunță Focus Sat print-un comunicat remis către HD Satelit România.


Logo Focus Sat - Imagine remisă în comunicat pentru uz editorial pe HD Satelit România

Focus Sat TV, care până acum avea un program tradițional de lansări săptămânale (consistând în difuzarea a două episoade noi în fiecare zi de luni și joi), va face o schimbare majoră. Începând cu luna octombrie, telespectatorii vor putea urmări noi episoade zilnic, într-un stil asemănător binge-watching-ului. Astfel, între 9 și 12 octombrie, vor fi difuzate câte două episoade noi din „Brigada” în fiecare seară, de la ora 21:30. De menționat este faptul că toate cele opt episoade vor fi disponibile în aplicația Focus Sat chiar din prima zi a premierei, pe 9 octombrie.

Serialul a fost scris și regizat de talentatul Jérémie Guez, cunoscut pentru producțiile sale anterioare, cum ar fi filmele „Bluebird In My Heart” și „The Sound of Philadelphia”, precum și pentru serialul „A French Case”.

Actiunea se petrece în Paris și urmărește investigațiile și arestările spectaculoase efectuate de o unitate de elită a Poliției Naționale Franceze, implicată în combaterea infracționalității. Guez a avut viziunea unui serial brut, autentic și captivant. Tonul și realismul „Brigada” aduc aminte de un alt serial, „Engrenages”, care a fost prezentat de Focus Sat TV în anul precedent și care rămâne accesibil în Biblioteca VOD a aplicației.

Lansat în Franța pe 24 aprilie 2023, „Brigada” a avut un impact imediat, stabilind un nou record de audiență pentru o creație originală pe platforma myCanal din ultimii patru ani, cu peste 12 milioane de vizualizări. Recent, Canal+ a anunțat că serialul va beneficia de un nou sezon.

Povestea serialului este una intensă și plină de acțiune. Saïd (interpretat de Sofian Khammes) preia comanda unei brigăzi specializate. El trebuie să colaboreze cu membrii echipei sale, dar și să depășească influența fostului lor lider, Patrick. În plus, serialul arată conexiunile complexe ale lui Patrick cu lumea interlopă și cu conflictul dintre două clanuri.

Brigada prezentată în serial are rădăcini reale, fiind înființată în anul 1964 și având o istorie bogată de intervenții, inclusiv în evenimente precum atacul la redacția „Charlie Hebdo” din 2015 și atacurile din Paris din același an.

Distribuția serialului este remarcabilă, combinând actori tineri recunoscuți cu veterani ai scenei. Printre aceștia, actorul principal, Sofian Khammes, a fost distins la Brooklyn Horror Film Festival pentru rolul său din „Acide”. De asemenea, Ophélie Bau și Bruno Todeschini au fost nominalizați la prestigioasele premii César.

Toamna aceasta, Focus Sat TV și aplicația lor vor oferi o selecție impresionantă de producții Canal+ Original și Studiocanal, acoperind o varietate de genuri. Iubitorii de filme și seriale europene pot explora colecția VOD a aplicației Focus Sat, unde sunt adăugate constant producții noi de calitate. Funcționalitățile aplicației includ și posibilitatea de a descărca filme și seriale pentru vizionare offline. Pentru cei care nu au experimentat încă serviciile Focus Sat, există o ofertă de testare gratuită a aplicației timp de 7 zile.

Trailerul în limba română poate fi vizionat dând click AICI.

Imagini din culise (video subtitrat în limba română) pot fi vizionate dând click AICI.

Despre Focus Sat

Focus Sat reamintește în finalul comunicatului că este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, lansat în anul 2004. Focus Sat a extins modalitățile sale de a livra conținut, prin introducerea unei aplicații OTT, denumită Focus Sat App. Această aplicație poate fi folosită de pe orice tip de dispozitiv smart compatibil, fie el fix sau mobil, și vine cu funcții interactive care permit atât repornirea, cât și reluarea programelor TV preferate, precum și accesul la servicii video on demand. Este important de menționat faptul că Focus Sat reprezintă o marcă înregistrată sub egida Canal+ Luxembourg S.à r.l., unul dintre principalii operatori Pay TV din Europa. În portofoliul acestui gigant se numără și alte branduri recunoscute, precum Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria și Slovacia, Direct One în Ungaria, precum și Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Brigada", în premieră exclusivă în România la Focus Sat ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile