luni, 11 septembrie 2023

"Tot de la DIGI”: 6 luni cu reducere de 50% la portare

Între 11 septembrie și 03 decembrie 2023, compania DIGI inițiază campania „Tot de la DIGI”, prin care oferă tuturor clienților săi rezidențiali o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de 6 luni, dacă aleg să porteze numerele în rețeaua lor mobilă. Această ofertă este accesibilă în toate punctele de vânzare DIGI, online, pe site-ul DIGI.ro, apelând serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților companiei în vânzări. Cu privire la portabilitate, DIGI a dominat piața în primele 7 luni ale anului 2023, având peste 530.000 de numere portate în rețeaua lor mobilă. Potrivit ultimului raport ANCOM, DIGI este liderul pieței pentru segmentul de telefonie mobilă destinat persoanelor fizice, cu o cotă de 37,8%, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Tot de la DIGI”: 6 luni cu reducere de 50% la portare - Imagine remisă în comunicat de către Digi România pentru publicare pe HD Satelit

În această toamnă, promoțiile la DIGI abundă. Cea mai recentă campanie comercială „Tot de la DIGI” este destinată atât clienților noi cât și celor existenți, oferind o reducere semnificativă a costurilor abonamentului pentru cei care decid să porteze între 1 și 5 numere în rețeaua lor. Astfel, în funcție de numărul de numere portate, costul unui abonament poate fi de la 2,5 euro la 1,5 euro pentru 6 luni. Toate prețurile includ TVA.

Abonamentul Nelimitat vine cu multe beneficii, inclusiv acces nelimitat la internet și minute în orice rețea națională, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE. Promoția este deschisă tuturor utilizatorilor și este aplicabilă la portarea din orice tip de plan, fie prepaid sau postpaid, pentru contracte de 24 de luni. Reducerile sunt aplicabile în lunile 7-9 și 19-21 ale contractului. În plus, clienții pot alege fie reducerea de 50%, fie achiziția unui telefon în 24 de rate, cu avans zero, dacă sunt deținători de servicii fixe DIGI.

DIGI, având cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din România (98,8% din populație, conform unui raport ANCOM din decembrie 2022), servește peste 5,4 milioane de conexiuni mobile, potrivit datelor de la 30.06.2023.

Grupul DIGI | RCS & RDS este un lider pe piața telecomunicațiilor din România, dominant pe segmentele de internet broadband, servicii TV și telefonie fixă. Are o prezență solidă în sectorul de comunicații mobile și cea mai mare acoperire națională. Compania operează și în Spania, Italia și are planuri de extindere în Portugalia și Belgia. Oferind soluții de ultimă generație pe bază de fibră optică, DIGI oferă clienților o gamă variată de conținuturi radio și TV, inclusiv sport, știri, filme și serviciul Digi Online.


3 comentarii despre subiectul „"Tot de la DIGI”: 6 luni cu reducere de 50% la portare”:
Rock5

si cum trebui sa fac de la orange sa trec la digi???????????????

Anonim

Te portezi, mergi la sediul lor cel mai apropiat de tine si ceri portarea numarului tau de telefon in reteaua lor.

Rock5

multumesc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile