luni, 16 octombrie 2023

Serviciul de streaming MAX, care combină HBO și Discovery+, va înlocui HBO MAX în Europa din primăvară anului 2024

Warner Bros Discovery (WBD) va începe să lanseze serviciu MAX în toată Europa, în primăvara anului 2024. Țările in care există deja HBO Max (situație în care se află și România) vor fi printre primele în care se va lansa acest nou serviciu de streaming.

Logo MAX - Imagine remisă de WBD într-un comunicat anterior, pentru uz editorial pe HD Satelit România

Vestea a fost dezvăluită în timpul unei conferințe la MIPCOM de către directorul WBD, Gerhard Zeiler, și de directorul serviciilor lor de streaming pentru Europa, Hopper Rosa. Douăzeci de țări din regiune vor primi serviciul, inclusiv cele din țările nordice, Europa Centrală și de Est și Țările de Jos. O a doua fereastră de lansare este planificată pentru sfârșitul anului, care va include Franța și Belgia (unde nu există HBO MAX).

MAX, care combină conținutul HBO și Discovery+, a fost lansat în SUA în luna mai. Oferta europeană a lui Max va include, de asemenea, conținut sportiv transmis în direct de pe canalul Eurosport al WBD și transmisii simultane în direct ale unora dintre televiziunile de divertisment ale WBD din anumite țări.

O lansare în America Latină este planificată pentru mai târziu în 2023. După prima lansare europeană, WBD plănuiește lansări suplimentare în teritoriile cheie din Asia Pacific.

Nu au fost oferite informații cu privire la data lansării serviciului în Marea Britanie, Italia sau Germania, unde HBO are oferte de conținut pe termen lung cu Sky.

Vorbind la Mipcom, Zeiler a spus că atunci când Warner Bros Discovery a integrat aceste două companii, acestea și-au stabilit trei obiective, în urmă cu 18 luni: "În primul rând, am vrut să definim care este misiunea, care este viziunea noastră; al doilea obiectiv a fost să implementăm această integrare cât mai repede și mai eficient posibil, iar al treilea obiectiv a fost să creăm o nouă viziune de brand pentru cele două companii distincte. Suntem o companie de conținut. Suntem povestitori. Aceasta este misiunea noastră. Aceasta este viziunea noastră. Iar când te uiți la poveștile pe care le spunem, există o bibliotecă largă, de la lungmetraje și conținut bazat pe scenariu până la conținut tv fără scenariu, animație, sport și știri. Streaming-ul a evoluat în ultimul an. Era streaming-ului în care furnizarea de conținut excelent, dar sub prețul acestuia, s-a încheiat încet. Este mult mai rațional să te gândești la aceasta, deoarece HBO Max este singurul serviciu de streaming, în afara Netflix, care a fost ușor profitabil în prima jumătate a acestui an. Ceilalți încă pierd mulți bani."

UPDATE 21 martie 2024: Platforma de streaming Max se lansează în România din 21 mai 2024. Va avea și extraopțiune de sport. Detalii găsiți dând click AICI.


17 comentarii despre subiectul „Serviciul de streaming MAX, care combină HBO și Discovery+, va înlocui HBO MAX în Europa din primăvară anului 2024”:
Anonim

sa vedem continutul si dicutam daca e bine sa u nu

Sorin

Serios? Eu tocmai ma obișnuisem cu HBO Max. Sper ca MAX să aducă o ofertă mai variată de programe pentru Europa. :))

Anonim

Sorin, Max va combina HBO cu Discovery+, plus conținut sportiv. Deci vei avea ce ai acum deja pe HBO MAX, plus continut de la Discovery - sper sa bage si documentarele de pe Discovery Science - , plus sport in direct. Cu siguranta ca va fi continut mai mult decat la HBO MAX.

Mariana

Eu sunt curioasă dacă prețul va rămâne același sau dacă vom plăti mai mult pentru noul serviciu combinat.

Anonim

La ultima rebranduire in Romania, de la HBO Go la HBO Max, pretul a ramas la fel.

Florin

Mi se pare o mutare strategică din partea Warner Bros Discovery. Concurența în domeniul streaming-ului este imensă, iar unirea forțelor cu Discovery+ poate aduce avantaje semnificative.

Carmen

Nu sunt chiar încântată. Chiar îmi plăcea HBO Max așa cum era. Nu văd de ce trebuie să schimbe tot timpul lucrurile.

Anonim

Citisem undeva că MAX ar putea include și producții originale exclusiv pentru platformă si mai multe 4K. Dacă e adevărat, sunt mult mai interesat.

Anonim

Sunt curios dacă vor mai menține colaborarea cu Sky în țările unde HBO are oferte de conținut pe termen lung.

Carmen

Sincer, toate aceste servicii de streaming încep să mă confuzeze. E greu să ții pasul cu toate schimbările și lansările.

Mariana

Nu zic ca nu e o mișcare bună din partea lor. Dar sper totuși să nu crească prețurile.

Anonim

Faptul că HBO Max a fost profitabil, la fel si Netflix, arată că există spațiu pe piață pentru mai multe servicii de streaming. :))))

Anonim

poate vedem și liga 1 pe Platforma MAX 🇷🇴⚽

Anonim

Daca vor licita cu Eurosport pentru drepturi, vei vedea si Liga 1, altfel nu cred...

Anonim

Și eu ÎMI DORESC SĂ VĂD pe MAX,documentare de la Discovery Channel,Discovery Science(că tot se aude că"se duce" ,ultimul, din România,peste vreo 2 luni).În abonamentul meu Focus Sat e inclus și actualul HBO Max.

Anonim

a anuntat din primavara, pretul cel mai mic va fi intre 11 si 13 euro cu reclama, fara reclame va fi 15 euro si cel de calitate superioara va fi 20 de euro

Cristi

Faci confuzie, acela e prețul din alte țări, unde deja sunt prețurile mult mai mari față de România. Nu au anunțat niciun pret pentru România.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile