joi, 9 noiembrie 2023

Ana Bodea împărtășește o serie de similitudini cu personajul principal a serialului "Lia - Soția soțului meu"

Ana Bodea, care este în lumina reflectoarelor ca figura centrală a serialului "Lia - Soția soțului meu", difuzat de postul Antena 1 în fiecare joi la ora 20:30, împărtășește o serie de similitudini remarcabile cu Lia, personajul pe care îl portretizează, aspecte care nu sunt de notorietate publică, precizează Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Ana Bodea - Imagine remisa în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

Această actriță, a cărei pregătire artistică a început la prestigioasa Academie de Balet Balșoi din Moscova, a fost dedicată artei baletului până la pragul maturității, la 18 ani. Cu toate acestea, destinul a condus-o pe un traseu diferit, îndreptând-o spre domeniul actoriei, ceea ce a determinat-o să își continue educația la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale.

Aceasta a discutat în numeroase rânduri despre paralelele dintre ea și rolul interpretat. A recunoscut că, asemenea personajului său, ea a practicat baletul la nivel competitiv, s-a format la Academia de Balet Balșoi, are o pasiune pentru scris și chiar a avut tangențe cu lumea modelling-ului. Acestea nu sunt singurele puncte comune; actrița a împărtășit și faptul că, similar cu personajul său, suferă de o alergie la proteina din ou, condiție care se reflectă atât în realitate cât și în ficțiune.

Acest amestec între realitate și ficțiune în scenariul serialului a fost inspirat în timpul perioadei de repetiții, când Ana s-a apropiat de Ruxandra Ion, precum și de scenariști și regizori, împărtășindu-le diferite evenimente și aspecte din viața sa personală, lucru care i-a determinat să încorporeze aceste elemente în povestea lui Lia. Actrița a evidențiat că nu este simplu să se supună unui regim alimentar specific din cauza alergiei, deoarece multe alimente, de la deserturi la feluri principale, conțin ou. Cu toate acestea, ea a fost nevoită să conviețuiască cu această condiție toată viața, astfel încât a învățat să se adapteze. Mai mult decât atât, pericolul prezentat de alergia ei este atât de mare încât poate pune viața în pericol, făcând necesară o vigilență sporită, în special pe platourile de filmare. Echipa de producție îi oferă o atenție deosebită și un meniu personalizat, care este verificat minuțios înainte ca ea să consume mâncarea. Singurele momente mai dificile sunt aniversările, când nu poate savura tortul, dar ea a ajuns să se obișnuiască cu asta. Ana adaugă, cu un strop de umor, că alergia ei face ca menținerea unei condiții fizice optime să fie un proces mai ușor pentru ea. 

Serialul "Lia - Soția soțului meu" este o producție care prezintă o poveste de dragoste încercată de complexități precum trădări și minciuni. Continuarea acestui intrigant triunghi amoros format din Lia (Ana Bodea), Petru (Ștefan Floroaica) și Alice (Ioana Blaj) este dezvăluită în episoadele ce pot fi urmărite săptămânal pe Antena 1 și pe platforma AntenaPLAY.


3 comentarii despre subiectul „Ana Bodea împărtășește o serie de similitudini cu personajul principal a serialului "Lia - Soția soțului meu"”:
Maria

Mi se pare super interesant cum își transpune experiențele personale în rolul din "Lia - Soția soțului meu". E clar că Ana aduce un plus de autenticitate personajului Lia. Chiar e fain când actorii își pun amprenta personală pe un rol. O să privesc serialul cu alți ochi!

Dana

Eu sunt curioasă cum e să nu poți mânca ouă... Ana e limitată în alegerile culinare,,,

Maria

Nu e chiar așa simplu cu alergiile, știu din proprie experiență. Dar experiența ei de viață poate aduce multă profunzime rolului. În plus, e super când actorii contribuie la dezvoltarea personajelor lor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile