joi, 9 noiembrie 2023

Noi povești romantice la DIVA

Televiziunea DIVA va difuza în perioada 10 - 14 noiembrie trei noi filme romantice care sunt ideale pentru a crea în avans atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Filmul "Pepiniera de Crăciun" - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

La televiziunea DIVA, luna noiembrie este dedicată filmelor romantice ale sezonului, ce vor fi transmise zilnic între orele 06:00 și 02:00. Aceste programe include premierele săptămânale ce vor avea loc marți și vineri, la ora 20:00, precum și duminica, începând cu ora 16:00.

În intervalul menționat, sărbătoarea Crăciunului la DIVA va fi marcată în avans de trei premiere care promit peisaje pitorești de iarnă, cadouri generoase și povești de dragoste care triumfă peste impedimentele narative. Detalii despre aceste premiere pot fi găsite mai jos.

Pe data de 10 noiembrie, la ora 20:00, DIVA va transmite filmul „O prințesă de Crăciun” (Jingle Bell Princess, 2021). În centrul poveștii se află prințesa Amelia (interpretată de Merritt Patterson), care, după un mic incident, ratează zborul său privat și este nevoită să petreacă sărbătorile în orășelul Tucker, din Maine. Aici, ea devine oaspetele unei familii locale, familia Cutler, din care face parte și Sam (interpretat de Trevor Donovan), un văduv care trăiește alături de mama sa și de fiica sa, Sophie (Charlie Boyle). Amelia alege să își ascundă identitatea pentru a evita atenția publică, iar din acest cadru se naște o poveste de dragoste inspirată de romanul din 2016 scris de Barbara Dunlop, intitulat „His Jingle Bell Princess”.

Pe 12 noiembrie, la ora 16:00, atmosfera regală este continuată de DIVA cu filmul „Crăciun regal pe gheață” (A Royal Christmas on Ice, 2022). Personajul principal, prințul John (interpretat de Jonathan Stoddard), dorește să se elibereze de obligațiile curții regale și se mută în Statele Unite. Acolo începe o nouă afacere într-un oraș încântător din statul New York și se îndrăgostește de Abigail (interpretată de Anna Marie Dobbins), o fostă patinatoare olimpică.

Continuând cu premierele, pe 14 noiembrie, de la ora 20:00, telespectatorii DIVA sunt invitați să urmărească filmul „Pepiniera de Crăciun” (A Lot Like Christmas, 2021). Jessica Roberts (interpretată de Maggie Lawson) gestionează cel mai reputat magazin de brazi de Crăciun din orașul Hudson Springs, din New York, continuând moștenirea lăsată de tatăl său. Există însă o amenințare la adresa afacerii sale, sub forma lanțului de magazine Harvest Garden Supply (HGS), care deschide un punct de vânzare în localitate. Pentru a recâștiga clientela atrasă de prețurile competitive ale concurenței, Jessica urmează sfaturile primite de la unul dintre clienții săi, Clay Moore (Christopher Russell), care deține însă un secret: este angajatul HGS.

Seria de filme de Crăciun începută la DIVA în luna octombrie se va desfășura sub forma unui maraton, (oferind iubitorilor genului oportunitatea de a se trăi în avans în spiritul sărbătorilor) și va continua astfel până la sfârșitul lunii.

DIVA este disponibilă în oferta de televiziune cu plată pe poziția 84 la DIGI cablu, pe poziția 203 la ORANGE, pe poziția 102 la VODAFONE și pe poziția 30 la FOCUS SAT.


7 comentarii despre subiectul „Noi povești romantice la DIVA”:
Mardo

Ăsta e planul, deci? În loc să ieșim cu baietii la un meci, stăm cu ochii în televizor pe filme cu prințese? Bine că DIVA începe maratonul din timp, am timp să-mi conving nevasta să nu-mi ocupe televizorul când joacă fotbalul!

Ana

Ai auzit de înregistrări, Mardo? Sau, știi tu, de compromisuri? Poate vrea să vizioneze și ea un film romantic.

Mardo

Meci in reluare? Nu e bine. Mai bine imi mai cumpar un televizor. :))) Iar Pepiniera de Crăciun sună ca o poveste de Hallmark, love them or hate them. Ca de obicei, se îndrăgostesc și salvează amândoi Crăciunul? Parcă văd că în loc să vândă brazi, Jessica din Pepiniera de Crăciun o să cultive iubire. :))))))

Ana

Vezi, Mardo? Și tu începi să prinzi spiritul Craciunului! Dar sa nu uitam ca am văzut mulți bărbații care plâng la finalul unui film romantic. Bine, unii mai plâng si pe la meciuri de fotbal.

Mardo

Doar să nu ajung să mănânc popcorn în loc de sarmale, că de la atâtea filme, cine știe... :))))

Ana

Stai fara grija, iti trimit eu sarmale.

Maria

lool... Ana si Mardo, cand citesc ce ati scris voi, si m-a amuzat, constat ca Diva e noua Cupidon, doar că în loc de săgeți, aruncă cu filme de Crăciun.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile