sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Strategie inedită: doar două episoade ale serialului turcesc "Bariere invizibile" vor fi difuzate și pe Happy Channel, iar celelalte episoade vor fi disponibile doar pe Antena Play.

Pe platforma AntenaPLAY, iubitorii de seriale turcești vor avea posibilitatea să vizioneze serialul "Bariere invizibile", cunoscut în limba originală sub denumirea de 'Cam Tavanlar'. Acest serial a cucerit publicul imediat după lansarea sa și a fost primit cu recenzii pozitive de către telespectatori, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul turcesc "Bariere invizibile" - Imagine remisă in comunicat de către Antena TV Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

AntenaPLAY prezintă o premieră pentru abonații săi: primele două episoade ale serialului "Bariere invizibile" vor fi disponibile pe Happy Channel și AntenaPLAY, începând cu data de 18 noiembrie, de la ora 23:45. Episoadele următoare vor fi disponibile exclusiv pe AntenaPLAY în fiecare joi, începând cu 23 noiembrie.

Serialul "Bariere invizibile" își centrează povestea în jurul personajului principal Leyla, interpretată de Bensu Soral, o tânără ambițioasă și frumoasă, care a atins succesul prin muncă și dedicare. Orfană de la vârsta de 8 ani, Leyla a fost crescută de către profesorul ei.

Cem, interpretat de Kubilay Aka, este un tânăr antreprenor de succes, provenind dintr-o familie înstărită, dar cu părinți divorțați. Leyla și Cem se întâlnesc întâmplător și se îndrăgostesc imediat, însă relația lor suferă din cauza unor neînțelegeri. După 8 ani, destinul îi readuce împreună când Leyla devine o femeie de succes în domeniul restaurațiilor, iar Cem este numit director al restaurantului Asude, unde Leyla este angajată.

AntenaPLAY, în luna noiembrie, aduce și alte titluri captivante. Printre acestea se numără 'Forgive me God', un serial de 8 episoade care explorează viața unei călugărițe, și 'Melting Me Softly', un serial coreean care prezintă o poveste de dragoste neobișnuită.

Pe lângă seriale, AntenaPLAY oferă abonaților săi acces la o gamă largă de conținut. Aceasta include canale live pentru competiții sportive, canale exclusive și posturile TV ale Antenei TV Group, ediții integrale ale emisiunilor tv, conținut exclusiv și producții originale, o colecție de filme românești premiate la festivaluri internaționale, transmisiuni live de evenimente sportive, animații pentru copii și știri actualizate. Aplicația AntenaPLAY este accesibilă pe diverse dispozitive, inclusiv smartphone-uri, televizoare smart, PC-uri, tablete și laptopuri. Este singura platformă unde se pot viziona edițiile complete ale emisiunilor produse de Antena TV Group, de oriunde din lume și de pe orice dispozitiv


5 comentarii despre subiectul „Strategie inedită: doar două episoade ale serialului turcesc "Bariere invizibile" vor fi difuzate și pe Happy Channel, iar celelalte episoade vor fi disponibile doar pe Antena Play.”:
Anonim

Interesantă abordarea AntenaPLAY de a difuza doar primele două episoade pe Happy Channel și restul exclusiv online. Pare o strategie bună pentru a atrage abonații pe platforma digitală.

Irina

Adevărat, Anonim. E o mișcare inteligentă de marketing. Așa încurajează publicul interesat de acest serial să se aboneze la AntenaPLAY pentru a urmări întregul serial.

Anonim

Sunt de acord, dar mă întreb dacă asta nu va frustra telespectatorii care preferă televiziunea tradițională și nu vor să folosească platforme online.

Irina

E posibil, Anonim. Dar cred că e și un mod de a se adapta la tendințele actuale, unde tot mai mulți oameni preferă streaming-ul online.

Anonim

Totusi, trebuie menționat ca unii nu au deloc internet, ci doar televiziune prin cablu, ei ce fac? Oricum, e interesant că au ales un serial turcesc, un tip de productii care se pare că are un public destul de mare în România

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile