vineri, 10 noiembrie 2023

Două noi emisiuni tv de tehnologie și IT se lansează în aceeași zi: "Play IT" la Kanal D2 și "Connect" la Prima Tv

Două noi emisiuni tehnologie și IT la tv, din 11 noiembrie 2023: "Play IT" la Kanal D2 si "Connect" la televiziunea Prima Tv.

Telespectator privind la tv o emisiune despre tehnologie și IT (nu reprezintă o captură din cele două noi emisiuni, ci este o imagine pur decorativă, realizată de HD Satelit România)

Începând cu 11 noiembrie, televiziunea Kanal D2 va lansa o nouă emisiune dedicată pasionaților de IT și tehnologie, denumită “Play IT”, care va fi difuzată în fiecare sâmbătă la ora 13:30. Emisiunea va fi moderată de Bianca Iordache, o personalitate cunoscută în lumea mass-media, cu o vastă experiență în jurnalism și o pasiune puternică pentru tehnologie. Bianca Iordache, care s-a alăturat echipei Kanal D în 2013 și a lucrat anterior ca reporter, realizator și prezentator TV, va discuta despre cele mai recente informații din lumea tehnologiei, inclusiv gadgeturi, device-uri, jocuri, software-uri și aplicații. Ea va pune accentul pe inovațiile care influențează modul în care oamenii își desfășoară activitățile zilnice. În plus, “Play IT” va include segmente educative, cum ar fi campania “#Jos filtrele!”, care abordează impactul social și psihologic al filtrelor de înfrumusețare de pe platformele de social media.

În paralel, Prima TV lansează tot pe 11 noiembrie, o emisiune nouă, intitulată "connect", care se va axa pe lumea tehnologică în expansiune. Programată la ora 11:30, cu reluări duminica de la 10:30, această emisiune va fi prezentată și moderată de Claudiu Râpan, jurnalist cu peste șapte ani de experiență în presa de tehnologie și actualul redactor-șef al publicației connect România. Claudiu Râpan, care are un istoric impresionant de review-uri ale unor gadget-uri populare și a moderat emisiuni pentru pasionații de tehnologie, va aduce în prim-plan noutățile din domeniul IT, cu un accent deosebit pe smartphone-uri, laptopuri, wearables, periferice, aplicații și jocuri. Emisiunea "connect" va explora și nevoia de digitalizare a României și va evidenția potențialul tehnologic al țării. Producătorul emisiunii este Iulian Machi, cu o experiență de peste 13 ani în domeniul IT&C. Publicația connect, care stă la baza emisiunii, este recunoscută ca fiind cea mai mare revistă de telecomunicații din Europa, activă pe piața locală de peste 20 de ani. Revista acoperă o gamă largă de subiecte, de la cele mai noi smartphone-uri și laptopuri la diverse gadgeturi și jocuri, incluzând interviuri cu personalități importante din industria IT&C autohtonă.


11 comentarii despre subiectul „Două noi emisiuni tv de tehnologie și IT se lansează în aceeași zi: "Play IT" la Kanal D2 și "Connect" la Prima Tv”:
Anonim

Foarte bine ca se lanseaza astfel de emisiuni, ne-am saturat de politica, stiri negativiste si talk-show-uri despre vedete! FELICITARI CELOR DOUA POSTURI!

Cosmin77

ciudata coincidentă aceleași zile de lansare, la doar cateva ore distanta. dar e foarte bine, facem maraton de vizionare continut care ne interesează pe multi dintre noi

Anonim

si niste emisiuni de stiinta ar fi bune!!

Dorin

Sunt curios dacă "Play IT" și "Connect" vor aduce ceva nou pe piața media din România. Adica sper sa intre în detaliile tehnice care ne interesează pe noi, pasionații adevărați de tech.

Anonim

Apropo, campania “#Jos filtrele!” sună interesant. Cred că e important să discutăm despre impactul social al tehnologiei, nu doar despre gadgeturi.

Anonim

să fim serioși, câți oameni vor renunța la filtrele lor dragi pe Instagram doar pentru o emisiune TV?

Bre

Mai ales acum când toată lumea arată perfect pe social media, chiar și la supermarket. :))

Anonim

Sper totuși că "Connect" va acoperi mai multe despre digitalizarea României. E un subiect crucial și prea puțin discutat.

Dorin

Corect, digitalizarea e cheia. Mă gândesc dacă vor aduce și invitați din sectorul public să discute despre asta.

Dorin

Apropo, ați văzut că "Connect" e bazat pe revista cu același nume? Poate asta va adăuga un plus de calitate emisiunii.

Dorin

Oricum, e cam greu să faci un show de tech interesant fără să te transformi într-un infomercial. Orarul de difuzare este foarte bun.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile