sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Recomandări AMC noiembrie 2023

Luna aceasta, AMC aduce telespectatorilor o selecție de noi filme. Cu un accent pus pe titluri cu actori de renume, precum Will Smith, Brad Pitt, Sandra Oh sau Bradley Cooper, AMC lansează o nouă campanie de imagine sub sloganul „Povești captivante la orice oră”.

„Povești captivante la orice oră” - Imagine remisă în comunicat de către AMC România pentru publicare pe HD Satelit

Sandra Oh, recunoscută pentru talentul său excepțional, este în lumina reflectoarelor în rolul Eve Polastri din serialul „Killing Eve”, difuzat de AMC. În luna noiembrie, televiziunea va difuza ultimele episoade ale sezonului patru al serialului, în serile de luni, de la ora 22:45. Aceste episoade urmează după finalul unui alt hit major, „Fear the Walking Dead”. Personajul Eve, interpretat de Oh, este angrenat într-un joc complicat de-a șoarecele și pisica cu Villanelle, interpretată de Jodie Comer, iar finalul acestui joc este anticipat a fi la fel de complex și imprevizibil precum destinul personajului Eve.

Noiembrie îl aduce pe micile ecrane pe Will Smith în „Men In Black III”. În această producție, Smith, alături de Tommy Lee Jones, interpretează agenți guvernamentali care luptă să păstreze secretă existența extratereștrilor pe Pământ. În acest capitol, Agentul J (Smith) este nevoit să călătorească în timp pentru a salva viața partenerului său, Agentul K (Jones), și pentru a preveni distrugerea planetei. Filmul este programat pentru difuzare luni, 20 noiembrie, de la ora 20:00.

Brad Pitt, un alt actor de calibru, este recunoscut pentru rolurile sale captivante. Printre producțiile în care apare se numără „Snatch” și „Șapte ani în Tibet”, ultimul fiind programat pentru difuzare spre sfârșitul anului.

Bradley Cooper, care a devenit rapid un favorit al publicului datorită umorului și profunzimii interpretărilor sale, este prezent în producții precum „Limitless / Dincolo de limite” din 2011, unde a jucat alături de Robert De Niro, și în „New York, te iubesc”, programat de asemenea spre sfârșitul anului.

În noiembrie, AMC oferă o gamă variată de filme, de la „Memoriile unei gheișe”, o adaptare a unui bestseller apreciat la nivel mondial, la „Beowulf”, cu Christopher Lambert în rol principal, și până la clasice de acțiune cu eroi legendari precum Arnold Schwarzenegger în „Ultima aventură” și Jean Claude Van Damme în „Ultima bătălie”.

Despre AMC

AMC a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. Cu un istoric impresionant de peste 45 de premii Primetime Emmy și peste 290 de nominalizări, AMC a fost prima televiziune de cablu de bază care a câștigat Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu „Mad Men” în 2008. Printre serialele originale actuale ale AMC se numără „Better Call Saul”, câștigător al Globurilor de Aur, precum și „Fear the Walking Dead”, „NOS4A2” și „The Terror”.


3 comentarii despre subiectul „Recomandări AMC noiembrie 2023”:
Anonim

Sunt fan Van Damme si Arnold!!! La cat mai multe filme, chiar si clasice, cu acesti actori de superactiune!

Danny

Apropo de seriale, ce părere aveți despre „Fear the Walking Dead”? Am văzut că a fost menționat și el în articol. E la fel de bun ca originalul?

Anonim

Eu zic că „Fear the Walking Dead” are momentele sale in care e mult mai bun decât originalul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile