vineri, 17 noiembrie 2023

Happy Channel: filme festive si concurs cu cadouri Happy de Crăciun

Postul de televiziune Happy Channel continuă tradiția anuală de a difuza o selecție de filme de Crăciun. Începând cu data de 18 noiembrie, în fiecare weekend, de la ora 22:00, vor fi transmise unele dintre cele mai apreciate povești de Crăciun. Această practică este menținută de Happy Channel de șapte ani, anunță postul de televiziune printr-un comunicat de presa remis către HD Satelit România.


"Happy de Crăciun" - Imagine remisa in comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

În perioada sărbătorilor de iarnă din acest an, postul își propune să aducă telespectatorilor o selecție de filme de Crăciun deosebite, urmărind să creeze o atmosferă festivă. Filmele, clasice și atemporale, vor fi difuzate în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:00, culminând cu difuzarea filmului "Un ajutor de Crăciun" pe data de 25 decembrie, de la ora 20:00.

Pe lângă aceste filme, Happy Channel își răsplătește telespectatorii cu opt cadouri speciale, denumite "cadouri Happy". Pentru a participa la concursul organizat în acest scop, telespectatorii trebuie să urmărească indiciile afișate pe ecran în perioada 18 noiembrie - 10 decembrie, între orele 17:00 și 00:00, să înregistreze aceste indicii pe site-ul craciun.tvhappy.ro și să răspundă creativ la întrebarea "Ce dorință ai vrea să ți se îndeplinească de Crăciun?".

În plus, Happy Channel își continuă angajamentul de a oferi telespectatorilor seriale captivante și emoționante. Începând cu 27 noiembrie, în fiecare luni și marți de la ora 20:00, postul va difuza serialul turcesc de succes din 2021 "Secretul nostru/ İkimizin Sırrı".

"Secretul nostru" - Imagine remisa in comunicat de către Antena Tv Group pentru uz editorial pe HD Satelit România

Serialul prezintă o poveste emoționantă de iubire și sacrificiu, încărcată de suspans, răsturnări de situație și emoție, menită să capteze atenția publicului în fiecare episod. Distribuția serialului include actori precum Leyla Feray, Aras Aydın și Dolunay Soysert, recunoscuți pentru carierele lor de succes în Turcia, iar scenariul este bine structurat pentru a oferi o experiență cinematografică autentică în domeniul serialelor turcești.


7 comentarii despre subiectul „Happy Channel: filme festive si concurs cu cadouri Happy de Crăciun”:
Cristinuta

Mi se pare o inițiativă drăguță din partea Happy Channel să continue cu tradiția asta anuală de filme de Crăciun

Cristinuta

Iar concursul mi se pare o modalitate interactivă de a implica publicul. În plus, întrebarea concursului e interesantă: "Ce dorință ai vrea să ți se îndeplinească de Crăciun?".

Cristinuta

Revenind la filmele de Crăciun, mi-ar plăcea să vadă că introduc și câteva producții românești în selecția lor. Ar fi frumos să promoveze și filme autohtone. Chiar ar fi interesant să vedem un film de Crăciun românesc la Happy Channel. Apropo de concurs, ce dorințe ați avea de Crăciun? Eu mi-aș dori să petrec mai mult timp cu familia și prietenii.

Anonim

Si eu am aceeași dorință. Dar aș adăuga și dorința de a călători într-un loc nou în anul care vine.

Cristinuta

Pentru mine, ar fi să găsesc un echilibru mai bun între muncă și timpul liber. Să pot petrece mai multe momente frumoase cu cei dragi.

Anny

Eu aș vrea să fie un an mai liniștit. Să pot să mă bucur de lucrurile simple. Sunt curioasă dacă Happy Channel va difuza "Un ajutor de Crăciun" pe 25 decembrie. Pare să fie filmul principal al selecției lor.

Anonim

Fain sloganul -Happy de Craciun-, adica numele televiziunii, daca e tradus inseamna Fericit. Deci , sloganul e - Fericit de Craciun! -

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile