miercuri, 1 noiembrie 2023

Kanal D a semnat cu Hellas Sat un acord pentru distribuția prin satelit la 39 grade Est

Kanal D a semnat un acord pe termen lung cu Hellas Sat, unul dintre cele mai puternice sisteme de satelit din regiune, pentru distribuția prin satelit a KANAL D TV în România. Operatorul de sateliți anunță că prin acest acord cu Kanal D va asigura distribuția acestei televiziuni către operatorii tv cu plată din țara noastră.


Kanal D - Imagine remisă într-un comunicat anterior de către Kanal D România pentru uz editorial pe HD Satelit


Kanal D va beneficia de serviciile flotei Hellas Sat, care asigură o acoperire extinsă în sud-estul Europei. Fluxul principal prin satelit al Kanal D va fi livrat la nivel național de la poziția orbitală 39 de grade Est.

Experiența telespectatorilor noștri, modul în care pot urmări programele noastre la cele mai înalte standarde tehnologice reprezintă o preocupare constantă și foarte importantă pentru noi. Distribuția prin satelit a lui Kanal D este un element cheie în oferirea unei experinețe impecabile în timp ce vă aflați în fața micului ecran”, a spus Ugur Yesil, CEO și Membru Executiv al Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls.

Este o onoare să colaborez cu postul de televiziune Kanal D și să îi urăm bun venit la bordul flotei noastre Hellas Sat. Acest acord pe termen lung demonstrează angajamentul Hellas Sat de a deservi radiodifuzorii tv români și operatorii DTH cu unul dintre cele mai puternice sisteme de satelit din regiune. Cu un post de televiziune emblematic precum Kanal D, Hellas Sat își întărește poziția de lider orbital pentru distribuția de canale DTH și TV în România”, a spus Christodoulos Protopapas, CEO Hellas Sat.

În prezent, Kanal D HD România este distribuit prin satelitul Hellas Sat 3 pe frecvența 12724, polarizare orizontală, DVB-S2 8PSK, SR 6250, FEC 2/3, 12.1 Mb/s, criptat în sistem BISS (transmisia nu este la liber din cauză că este destinată distribuției către operatorii de tv cu plată).

Anterior, Hellas Sat a încheiat un acord si cu Orange România pentru televiziunea prin satelit (DTH) a acestui operator, ulterior Orange România migrând de pe satelitul Astra 5B pe Hellasat de la 39 grade Est.

Despre Kanal D

Kanal D, subsidiară a Dogan Holding, împreună cu Kanal D2, Radio Impuls și Divizia Digitală, este una dintre cele mai dinamice și îndrăgite companii media din România.

Despre Hellas Sat

HELLAS SAT este un furnizor de servicii prin satelit care deține și operează trei sateliți care furnizează servicii rentabile de video, de bandă largă și de date în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Sud. Compania oferă, de asemenea, servicii gestionate (cum ar fi difuzarea digitală și conectivitate clienților săi) din propriile sale sedii din Grecia și Cipru, precum și prin intermediul rețelei sale de parteneri din întreaga lume. Hellas Sat este o filială a Arabsat și are sediul în Grecia și Cipru.


8 comentarii despre subiectul „Kanal D a semnat cu Hellas Sat un acord pentru distribuția prin satelit la 39 grade Est”:
Anonim

Kanal D încearcă să își extindă acoperirea. Mă uitam zilele trecute la un articol despre sateliți. Hellas Sat e cu adevărat puternic. Nu mă miră alegerea. Dar e totul criptat, deci nu e disponibil la liber. Asta mă dezamăgește un pic.

Mariusica Adrian

Nu știam că Orange au făcut și ei trecerea la Hellas Sat. Pare să devină important Hellas Sat pe piața din România.

Anonim

Sunt curios cum se va reflecta această mișcare în calitatea retransmisiei de către cabliști a Kanal D Romania.

Alexandru

Exact! În final, contează cum se va vedea pe ecran și ce beneficii avem ca telespectatori. Altfel, e o informație utilă numai pentru cablisti.

Anonim

Poate se strâng pe acest satelit toate canalele TV românești. Ar fi ceva...

Anonim

Hellassat 39 Est nu are semnal asa bun comparativ cu Thor 1 West si fostul Astra 31.5 Est (acuma este pozitionat la 23.5 Est). Cu antena de 60 cm si LNB Amiko semnalul este la limita, undeva la 65% la restul satelitilor semnalul este de aproape 80%. Pentru receptia Hellassat este nevoie de o antena de minim 70cm, desi 80 cm este ideala.

Anonim

pai deja sunt canale Romanesti prin Platforma ORANGE DTH HD!!

Anonim

Mă refeream la canale necodate. La Orange majoritatea sunt codate, inutile pentru cei care au antena FTA, adică pentru recepția din pasiune și gratuita a televiziunii ce e oferită la liber prin satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile