joi, 21 decembrie 2023

Patru premiere de Crăciun la DIVA, în ultima săptămână a anului 2023

Luna decembrie ajunge la final în curând și, odată cu ea, și anul 2023. Este perioada în care împachetăm și punem cadourile sub brad, gătim (și mâncăm bine), facem liste cu rezoluții și speranțe pentru noul an și ne bucurăm de timp de calitate alături de cei dragi.

Filmul „Crăciun la Londra” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentur uz editorial pe HD Satelit România

Pentru DIVA, este perioada în care se încheie maratonul de filme de Crăciunul, început 15 octombrie. Povești pline de emoție, magie, culoare, zăpadă și brazi perfect decorați, aceste filme romantice tematice au fost difuzate în fiecare zi între orele 06:00-02:00 și ne-au umplut casele cu finaluri întotdeauna fericite.

Acum, în ultimele zile din an, mai exact, în perioada 24 - 31 decembrie, DIVA pregătește perfect terenul pentru zilele de sărbătoare care se apropie cu patru premiere tv deosebite. Acestea ne duc de la Londra tocmai în Scoția și din stranele unei biserici tocmai într-o cabană montană.

Filmul „Darul liniștii” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentur uz editorial pe HD Satelit România

În data de 24 decembrie, începând cu ora 16:00, este programată difuzarea filmului „Darul liniștii” (The Gift of Peace, 2022). Povestea se concentrează pe Traci (interpretată de Nikki Deloach), o femeie care, după pierderea soțului, se distanțează de credință. Confruntându-se cu al doilea Crăciun petrecut în singurătate, Traci își găsește consolarea într-un grup de suport, unde descoperă că timpul, credința și sprijinul celor din jur sunt esențiale în vindecarea durerii profunde pe care o resimte.

Filmul „Darul liniștii” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentur uz editorial pe HD Satelit România

În seara următoare, pe 26 decembrie, de la ora 20:00, canalul DIVA va prezenta filmul „Crăciun la Londra” (Jolly Good Christmas aka Christmas in London, 2022). Filmul urmărește peripețiile lui David Burnside (interpretat de Will Kemp), un arhitect american, care își petrece vacanța de iarnă în Londra. Acolo, el colaborează cu Anji Patel (Reshma Shetty), o expertă în cumpărături, pentru a găsi cadoul ideal pentru iubita sa, Charlotte Fitzsimmons (Sophie Hopkins), fiica șefului său. Înainte cu trei zile de Crăciun, David și Anji se avântă într-o aventură captivantă prin capitala britanică, la finalul căreia ambii primesc cadouri neașteptate.

Filmul „Crăciun la Londra” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentur uz editorial pe HD Satelit România

Vineri, 29 decembrie, telespectatorii vor avea ocazia să vizioneze filmul „Un Crăciun în Scoția” (Christmas in Scotland, 2023), începând cu ora 20:00. Această producție cinematografică își construiește intrigă în jurul decorurilor festive, cu luminițe ce împodobesc casele și orașele în această perioadă. În cadrul filmului, o călătorie în Scoția duce la o întâmplare neașteptată pentru un designer, interpretată de Jill Winternitz, care ajunge să ajute o comunitate mică să realizeze o instalație luminoasă de sărbători și, în proces, găsește dragostea.

Pe 31 decembrie, la ora 16:00, se va difuza ultima premieră din seria Crăciunul la DIVA, intitulată „Crăciun la cabană” (Christmas at the Chalet, 2023). Filmul prezintă povestea unei foste prezentatoare TV, Lex Riley (interpretată de Teri Hatcher, cunoscută din „Neveste disperate”), care se vede nevoită să-și petreacă sărbătorile de iarnă într-o cabană alături de fiul său, fostul soț și noua parteneră a acestuia. Pentru a evita interacțiunea cu ultimii doi, Lex se implică în activități de voluntariat la cabană, unde îl întâlnește pe Eric Trembley (William deVry).

Seria de producții dedicate Crăciunului de la DIVA se va încheia cu aceste filme, marcând sfârșitul anului 2023 și anticipând un început minunat pentru anul 2024. Televiziunea vă dorește un Crăciun fericit și urări de "La mulți ani" pentru toti telespectatorii, cu speranța unui an 2024 plin de realizări!


2 comentarii despre subiectul „Patru premiere de Crăciun la DIVA, în ultima săptămână a anului 2023”:
Anonim

E un mix de filme între culturile americane și britanice. Cred că această varietate de filme va atrage mulți telespectatori. Fiecare film are ceva unic de oferit, de la povești de dragoste la aventuri familiale.

Dana

Am observat că majoritatea filmelor de Crăciun de la DIVA au finaluri fericite. E reconfortant să te uiți la astfel de filme în perioada sărbătorilor. E nevoie de filme care să ne aducă zâmbetul pe buze, mai ales în aceste vremuri. Crăciun Fericit!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile