joi, 21 decembrie 2023

Nou la Orange Tv: Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC, Animal Planet, Eurosport și Eurosport 2

Grupul Orange România a anunțat printr-un comunicat remis catre HD Satelit Romania o evoluție semnificativă în colaborarea cu Warner Bros. Discovery și Grupul Orange România. Această extindere a parteneriatului, care a intrat oficial în vigoare din 20 decembrie 2023, aduce o serie de schimbări importante pentru abonații Orange România și Orange Romania Communications.

Eurosport - Imagine remisa într-un comunicat anterior de către Warner Bros. Discovery România pentru uz editorial pe HD Satelit

Noua etapă a acestei colaborări include integrarea unui spectru mai larg de posturi tv din portofoliul Warner Bros. Discovery în oferta Orange. 

Astfel, pe lângă canalele deja prezente în grila de programe a Orange (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, Warner TV, CNN, Cartoon Network și Cartoonito), vor fi adăugate și alte posturi apreciate: Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC și Animal Planet.

Disponibilitatea acestor nou adăugate canale pentru clienții cu abonament TV de la Orange va varia în funcție de pachetul de televiziune ales.

Prin noua colaborare între Orange România și Warner Bros. Discovery, clienții rețelei de televiziune Orange vor beneficia de un acces extins la o gamă variată de programe tv. Această ofertă include o selecție impresionantă de competiții sportive, precum Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 și turneele de Grand Slam, alături de o colecție bogată de filme, seriale, desene animate pentru copii, documentare și emisiuni tematice. Portofoliul Warner Bros. Discovery promite să satisfacă o varietate de preferințe, oferind, de asemenea, emisiuni de lifestyle și inspirație pentru amenajarea locuinței, astfel încât fiecare abonat Orange să găsească conținut pe placul său.

Orange România, prin intermediul Chief Marketing Officer-ului său, a anunțat cu entuziasm extinderea parteneriatului strategic cu Warner Bros. Discovery. Acest progres semnificativ permite abonaților serviciului TV Orange să se bucure de un portofoliu extins de canale de televiziune. Noua ofertă include o selecție diversificată de emisiuni TV, documentare de calitate, și oferă acces la unele dintre cele mai anticipate competiții sportive. Această dezvoltare reprezintă un pas important în îndeplinirea obiectivului Orange de a furniza familiilor românești un conținut TV de cea mai înaltă calitate și diversitate, precizează Antoine Drevon.

Warner Bros. Discovery a anunțat colaborarea sa semnificativă cu Orange, un partener esențial în România. Această alianță va permite abonaților Orange să se bucure de canalele de televiziune oferite de Warner Bros. Discovery. În anul 2024, compania promite să aducă conținut nou și diversificat pe toate posturile sale, punând accent pe transmisiunile live de la Eurosport și, în mod deosebit, pe Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, pentru care Warner Bros. Discovery deține drepturile de difuzare. Portofoliul cuprinde 16 canale TV, oferind o gamă largă de programe, inclusiv filme, seriale, emisiuni lifestyle și reality, conținut home & deco, documentare, precum și desene animate captivante. Alexandru Silanovici, Directorul de Distribuție și Dezvoltare a Afacerilor pentru România și Ungaria la Warner Bros. Discovery, a subliniat importanța acestui parteneriat și varietatea de conținut care va fi disponibilă abonaților Orange.

NR: Nu este specificat în comunicat prin ce medii de transmisie (cablu tv și/sau satelit etc) vor fi adăugate noile televiziuni, nici frecvențele de receptie si nici data exactă a adăugării acestora ori pachetele tv care le vor include.


3 comentarii despre subiectul „Nou la Orange Tv: Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC, Animal Planet, Eurosport și Eurosport 2”:
Anonim

Cum de nu au contractat și Food Network?

Dani

Poate are legătură cumva cu faptul că Food Network, chiar daca e administrat de WBD, este de fapt un joint venture și parteneriat intre Warner Bros. Discovery Networks și Nexstar Media Group?

Anonim

Nu prea vad legătura...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile