vineri, 22 decembrie 2023

Sezonul 3 al serialului "Sisi", în premieră la Epic Drama din 27 decembrie

Epic Drama invită telespectatorii să descopere continuarea captivantă a poveștii Împărătesei Sisi, cu premiera celui de-al treilea sezon al miniseriei "Sisi", anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Miniseria "Sisi" - Imagini remise în comunicat de către Epic Drama pentru publicare și uz editorial pe HD satelit România

Acest nou sezon, care debutează pe 27 decembrie și este programat în fiecare miercuri de la ora 22:00, prezintă o nouă fațetă a Împărătesei Sisi, aceea de mamă. Această perioadă, situată între anii 1870-1873, este una de schimbare majoră pentru Europa, în pragul modernității și sub influența evenimentelor istorice semnificative, cum ar fi victoria lui Otto von Bismarck împotriva lui Napoleon al III-lea și transformarea Franței în republică.

Seria urmărește dilemele și provocările cu care se confruntă familia imperială austriacă, punând accent pe luptele interne ale Împărătesei Sisi și ale soțului ei, Franz. Decizia lui Franz de a trimite pe fiul lor, Rudolf, la pregătirea militară, stârnește un conflict profund, Sisi temându-se că fiul ei sensibil nu va rezista rigurozității militare.

Conflictul se intensifică când Sisi decide să-și ia fiul și să fugă la Viena, lăsându-l pe Franz să lupte pentru a-și salva căsnicia și monarhia într-o Vienă agitată de protestele muncitorilor. În Franța, Sisi se confruntă cu o alegere dificilă între datoria politică și rolul ei de mamă.

Miniseria "Sisi", regizată de Sven Bohse, care a mai lucrat la producții precum "Tatort" și "Dark Woods", a fost lansată inițial la Cannes în 2021. Dominique Devenport, o actriță elvețiană, interpretează cu măiestrie rolul complex al Împărătesei Sisi, alături de actorul german Jannik Schümann în rolul lui Franz Josef.


3 comentarii despre subiectul „Sezonul 3 al serialului "Sisi", în premieră la Epic Drama din 27 decembrie”:
Anonim

Abia aștept să văd sezonul 3 al Sisi. Pare că se va concentra mult pe dilemele familiei imperiale. Am citit că acțiunea se va desfășura între anii 1870-1873, o perioadă plină de schimbări pentru Europa. Interesant cum includ și evenimente istorice majore, cum ar fi victoria lui Otto von Bismarck împotriva lui Napoleon al III-lea și transformarea Franței în republică.

cristina

pare că Sisi va avea de luat decizii grele între rolul de mamă și cel de împărăteasă

Anonim

S-a terminat sezonul 3 Sisi?
Când va reîncepe?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile