vineri, 26 ianuarie 2024

Banca Transilvania și-a actualizat aplicația: cei interesați pot deveni clienți direct din BT Pay.

BT Pay a adăugat noi funcții digitale pentru  serviciile Băncii Transilvania, eliminând  necesitatea de a vizita o sucursală pentru cei interesați să devină clienți.

Telefon mobil - imagine decorativă realizată de HD Satelit România 

Astfel, această platformă digitală permite crearea unui cont bancar într-un timp scurt, oricând. Utilizatorii nou-înregistrați beneficiază imediat de toate opțiunile aplicației, inclusiv primirea instantanee a unui card de debit virtual, precizează Banca Transilvania printr-un comunicat de presă.

Finanțarea noului card se poate efectua fie prin transfer bancar IBAN, fie folosind un card emis de o altă bancă, adăugat în BT Pay.

Cardul fizic poate fi ridicat de la orice filială a băncii sau trimis la o adresă specificată. 

Aplicația BT Pay includea deja și alte funcții care facilitează accesul utilizatorilor la diverse servicii bancare online. Printre acestea se numără posibilitatea de a iniția deschiderea unui cont de economii sau de a constitui un depozit direct prin intermediul aplicației. 

În plus, aplicația permite efectuarea de plăți și transferuri în valută străină. Acest lucru este posibil nu doar pentru utilizatorii care au adăugat un cont în valuta dorită, deschis la Banca Transilvania, în cadrul aplicației BT Pay: de asemenea, clienții care dispun doar de un cont în lei pot deschide un cont în orice altă valută disponibilă, utilizând opțiunea de conturi din aplicație.

BT Pay este disponibilă pentru descărcare în magazinele online Google Play, App Store și Huawei App Gallery.


Niciun comentariu despre subiectul „Banca Transilvania și-a actualizat aplicația: cei interesați pot deveni clienți direct din BT Pay.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile