vineri, 19 ianuarie 2024

Recomandări de filme pentru duminicile lunii februarie la Warner TV

Warner TV a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit că în duminicile lunii februarie va difuza o gamă variată de filme fermecătoare, cuprinzând atât povești fantastice live action cât și animate, ecranizări și narațiuni originale ce se întind pe parcursul a nouă decenii.

Logo Warner Tv - Imagine remisă într-un comunicat anterior de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit

Pe 4 februarie, de la ora 12:50, Warner TV va difuza "Space Jam" (1996), regizat de Joe Pytka, avându-i în rolurile principale pe Michael Jordan și Bugs Bunny. Filmul, distins cu un premiu Annie pentru realizări tehnice, prezintă eforturile disperate ale familiei Looney Tunes de a câștiga un meci de baschet pentru a-și obține libertatea, apelând la ajutorul campionului retrăsit Michael Jordan. În distribuție apar și baschetbaliștii Larry Bird, Shawn Bradley, precum și actorul Bill Murray.

"Charlie și fabrica de ciocolată / Charlie And The Chocolate Factory" (2005), o adaptare de succes a operei lui Roald Dahl și regizată de Tim Burton, va fi transmis pe 11 februarie, de la ora 13:05. Filmul, nominalizat la Oscar și selecționat pentru Globurile de Aur, BAFTA și Grammy, îi are în distribuție pe Johnny Depp, Freddie Highmore și Helena Bonham Carter. Povestea urmărește un băiețel care câștigă un tur al celei mai impresionante fabrici de ciocolată din lume, sub îndrumarea unui excentric fabricant de dulciuri.

Comedia fantasy "Gremlinii / Gremlins" (1984), regizată de Joe Dante și avându-i în distribuție pe Zach Galligan și Phoebe Cates, va fi difuzată pe 18 februarie, de la ora 13:10. Producția, pentru care Steven Spielberg a fost unul dintre producătorii executivi, urmărește aventurile unui tânăr care, încălcând din greșeală trei reguli importante, declanșează eliberarea unor monștri malefici asupra unui mic oraș.

În ultima duminică a lunii februarie, de la ora 13:00, va fi prezentat "Vrăjitorul din Oz / The Wizard of Oz" (1939), un film clasic pentru toate vârstele, regizat de Victor Fleming și King Vidor, cu Judy Garland în rolul principal. Inspirat din romanul lui L. Frank Baum, filmul, deținător a două premii Oscar - pentru muzică originală și pentru cântecul „Over the Rainbow”, povestește aventurile lui Dorothy Gale și ale câinelui ei Toto, care sunt transportați de o tornadă din ferma lor din Kansas în tărâmul magic al lui Oz. Alături de trei noi prieteni, ei încep o călătorie pentru a găsi Vrăjitorul care să-i ajute să se întoarcă acasă și să îndeplinească dorințele celorlalți.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandări de filme pentru duminicile lunii februarie la Warner TV ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile