vineri, 16 februarie 2024

Adam Sandler, Lenny Kravitz și Kylie Minogue la E!, pe scena People’s Choice Awards 2024

Gala People’s Choice Awards se va desfășura luni, 19 februarie, începând cu ora 03:00, fiind transmisă în direct de pe E! direct din Barker Hangar, Santa Monica, California. O reluare a evenimentului va fi disponibilă de la ora 24:00, în aceeași zi. De asemenea, emisiunea specială de pe covorul roșu, Live From E!: People’s Choice Awards, este programată să înceapă la 01:00, cu o reluare prevăzută pentru ora 22:00, pe E!, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

People’s Choice Awards 2024 - Imagine remisă în comunicat de către E! pentru publicare pe HD Satelit Romania

Simu Liu, cunoscut pentru rolurile din „Barbie” și filmul Marvel „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, va fi amfitrionul galei People’s Choice Awards din acest an. Liu și-a exprimat entuziasmul față de această oportunitate, subliniind dorința de a celebra realizările culturii pop alături de fani. Liu este, de asemenea, nominalizat la categoria „Movie Performance” pentru rolul său din filmul „Barbie”. În 2021, el a fost distins cu premiul „Action Movie Star” pentru rolul său din „Marvel Shang-Chi și legenda celor zece inele” și a fost nominalizat la categoria „Male Movie Star”, pentru același rol.

Simu Liu la People’s Choice Awards 2024 -  Imagine remisă în comunicat de către E! pentru publicare pe HD Satelit România

La ediția din 2024 a People’s Choice Awards, vor fi acordate distincții importante și vor participa și alți invitați importanți.

Adam Sandler, un actor, comediant și producător de renume, recunoscut pentru nominalizările sale la Globurile de Aur, premiile Emmy și Grammy, va fi distins cu premiul People’s Icon. Acest premiu îi recunoaște contribuția remarcabilă la industria cinematografică, prin rolurile sale memorabile din filme de succes, precum „Grown Ups” (Oameni mari și fără minte), „Happy Gilmore” (Ghinionistul), „The Wedding Singer” (Nuntă cu cântec) și alte producții de succes. Sandler a explorat și genul dramă, obținând aprecieri critice pentru prestațiile sale din „Uncut Gems”, „Hustle” (Marea încercare) și viitorul film „Spaceman” (Astronautul). De la debutul său în Saturday Night Live, acum mai bine de 30 de ani, și până la rolurile sale celebre, Adam Sandler a devenit o figură emblematică în divertisment, impresionând publicul din diverse generații.

Lenny Kravitz, un artist de legendă în muzica rock, câștigător al patru premii Grammy, va fi onorat cu premiul Music Icon Award și va oferi un spectacol live, interpretând unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale. Kravitz este premiet pentru contribuțiile sale semnificative la muzica rock, cu un stil unic ce îmbină soul, rock și funk, și pentru hituri precum „American Woman”, „Fly Away” și „Are You Gonna Go My Way”. Cu o carieră impresionantă, marcată de 11 albume de studio, Lenny Kravitz a devenit un superstar global al rock-ului, demonstrând un talent muzical extraordinar.

De asemenea, pe scena People’s Choice Awards 2024 vor urca și Kylie Minogue, o vedetă pop de calibru internațional, recent premiată cu al doilea Grammy al carierei sale, și Lainey Wilson, o artistă country de top, nominalizată la categoriile „Female Artist of the Year” și „Female Country Artist of the Year” la aceeași gală. Minogue, cu o carieră strălucitoare ce include peste 80 de milioane de discuri vândute la nivel mondial și multiple albume clasate pe primul loc în Marea Britanie, promite o prestație memorabilă. Wilson, de asemenea, vine după un an de succes, câștigând premiul Grammy pentru „Best Country Album” și fiind desemnată Entertainer of The Year la CMA, confirmându-și astfel poziția de lider în muzica country.

Acești artiști și multe alte momente speciale vor putea fi urmărite la gala People’s Choice Awards 2024, programată pentru luni, 19 februarie, de la ora 03:00, exclusiv pe E!.

Despre NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer ocupă o poziție de top pe piața globală de divertisment, gestionând un portofoliu impresionant care cuprinde conținut de înaltă calitate și mărci de prestigiu, disponibile în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Printre brandurile de top ale companiei se numără UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks, care furnizează experiențe de divertisment captivante la nivel global. Prin Universal+, un serviciu hibrid ce combină ofertele liniare și digitale, grupul reunește aceste branduri pe diferite platforme asociate, permițând abonaților să acceseze atât transmisiuni live, cât și o gamă largă de conținut video on demand (VOD), inclusiv premiere locale și sezoane complete, toate centralizate într-o singură platformă. În afara Statelor Unite, NBCUniversal răspunde nevoilor consumatorilor prin Hayu, un serviciu de streaming video on demand (SVOD) specializat pe programe reality, care este disponibil în 45 de teritorii, printre care se numără Marea Britanie, Canada și diverse țări din Europa și Asia-Pacific.

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer reprezintă un gigant în industria media și divertismentului la nivel global. Compania se distinge prin crearea și distribuția de conținut premium, acoperind o gamă largă de domenii de la cinematografie și televiziune până la servicii de streaming. Portofoliul său impresionant include branduri de renume în divertisment și știri, precum NBC, NBC News, MSNBC, CNBC, NBC Sports și Telemundo, alături de stațiile locale NBC, Bravo, USA Network și platforma de streaming Peacock, susținută prin publicitate. De asemenea, NBCUniversal joacă un rol important în producția și distribuția de divertisment de top, prin intermediul Universal Filmed Entertainment Group și Universal Studio Group. Compania este, de asemenea, cunoscută pentru parcurile sale tematice și atracțiile de nivel mondial, sub egida Universal Destinations & Experiences. Ca parte a Comcast Corporation, NBCUniversal își consolidează poziția de lider în crearea experiențelor de neuitat pentru consumatori prin intermediul diverselor sale platforme și produse.

UPDATE 19 februarie 2024: Lista câștigătorilor People’s Choice Awards o gasiti dând click AICI. 2024


Niciun comentariu despre subiectul „Adam Sandler, Lenny Kravitz și Kylie Minogue la E!, pe scena People’s Choice Awards 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile