miercuri, 7 februarie 2024

Filmul "Nuntă pe bani" cu Mircea Bravo, disponibil pe Netflix

Filmul "Nuntă pe bani" este disponibil începând de astăzi pe platforma de streaming Netflix. 

Familie privind la tv ( nu reprezintă o ilustrație pentru presă al filmului "Nuntă pe bani", ci este o imagine cu scop decorativ, realizată de HD Satelit România)

Filmul "Nuntă pe bani", o comedie românească contemporană, și-a făcut debutul pe Netflix în data de 7 februarie. Regizat de Cristian Ilișuan și produs de Bravo Films, filmul reușește să adune un mix de talent și umor, avându-l în rolul principal pe cunoscutul vlogger și actor Mircea Bravo, alături de Alexandra Spătărelu​​​​​​​​​​​​.

"Nuntă pe bani" spune povestea unui bărbat care urăște nunțile, dar, datorită unei postări controversate pe Facebook care devine virală, se găsește în situația de a concepe un plan neconvențional pentru a-și achita datoriile: organizarea propriei nunți în scop profitabil​​. 

Filmul a fost realizat în doar 23 de zile de filmare la Cluj, sub conducerea unei echipe creative formată din Cristi Ilișuan, Mircea Popa (cunoscut și sub numele de Mircea Bravo), Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc, cu aspectul vizual semnat de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru​​. Bravo Films este o companie înființată de echipa din spatele proiectului Mircea Bravo. 

"Nuntă pe bani" a fost lansat pe 10 octombrie 2023 și a avut un parcurs impresionant în cinematografe, situându-se pe locul 2 în box-office-ul românesc și clasându-se printre cele mai vizionate producții autohtone ale anului​​​​.

Trailerul oficial poate fi vizionat dând click AICI.

Filmul "Nuntă pe bani" poate fi vizionat pe Netflix dând click AICI.

"Mirciulică" este un alt film cu Mircea Bravo care poate fi vizionat pe Netflix, dând click AICI.

De asemenea, filmul "Moartea în vacanță" promite să fie una dintre cele mai așteptate comedii românești ale anului 2024, combinând acțiunea, umorul și suspansul într-un road trip inedit prin Grecia, Bulgaria și România. Sub regia lui Cristian Ilisuan și cu Isabela von Tent ca regizor secund, această producție semnată Bravo Productions va aduce în prim plan o distribuție de excepție, cu Mircea Popa, Maria Popovici, Costel Bojog și Amalia Decean în rolurile principale. "Moartea în vacanță" urmărește aventura plină de peripeții a unui grup care se trezește într-o serie de evenimente comice și situații limită. Filmul își îndreaptă atenția asupra a trei figuri centrale (Mihăiță, Adrian și Patricia) ce încearcă să câștige favorurile Rodicăi, o bătrână înstărită și solitară (interpretată de Mihaela Deceanu), cu scopul de a pune mana pe averea ei de 8 milioane de euro. Împreună cu ea, cei trei se aventurează într-o vacanță în Grecia, unde, în mod neașteptat, bătrâna trece in lumea celor drepți. Pentru a accesa moștenirea de 8 milioane de euro, vor fi nevoiți să transporte corpul neînsuflețit al bătrânei înapoi în România. Programat pentru lansare în 2024, filmul va fi disponibil în toate cinematografele din România, fiind o producție integrală în limba română. Trailerul filmului "Moartea în vacanță" poate fi vizionat pe Netflix, la finalul filmului "Nuntă pe bani".


5 comentarii despre subiectul „Filmul "Nuntă pe bani" cu Mircea Bravo, disponibil pe Netflix”:
Anonim

FELICITARI ACTORILOR SI REALIZATORILOR!
In sfarsit avem parte de o comediede calitate pe deasupra si romaneasca.

Anonim

Este clar un progres în comparație cu Mirciulică în ceea ce privește aspectul vizual, reprezentând un avans semnificativ. Totuși, din punct de vedere cinematografic, nu atinge niveluri extraordinare.

Cris

Persoanele care anticipează o capodoperă dintr-un film independent realizat cu un buget limitat s-ar putea să fie deziluzionate. Pe de altă parte, cei care au experiența unei nunți sau au participat la diverse ceremonii de acest fel vor găsi cu siguranță elemente cu care să rezonanțe, într-un fel sau altul, în diverse scene ale filmului.

Anonim

Deși s-ar putea să nu provoace hohote de râs (acesta fiind un aspect subiectiv), filmul reușește să smulgă cu siguranță câteva zâmbete.

Anonim

Filmul s-a dovedit a fi o îmbunătățire considerabilă față de predecesorul său, atât din punct de vedere vizual cât și sonor, și, poate cel mai important aspect, lipsa injuriilor care caracterizau "Mirciulica". Este un film adecvat pentru membrii familiei începând cu vârsta gimnazială în sus.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile