joi, 8 februarie 2024

Valentine’s Day Special: Filme magice de dragoste la DIVA

DIVA invită toți îndrăgostiții și fanii poveștilor cu finaluri fericite să se alăture unei sărbători speciale a dragostei, în perioada 14-18 februarie, de la ora 16:00. În fiecare din aceste zile, canalul tv nunta printr-un comunicat remis către HD Satelit România că va difuza două filme romantice cu tematica "Valentine’s Day Special cu Filmele DIVA", ideale pentru cei care cred în miracolul iubirii, în magie și în puterea prieteniei.

 Valentine’s Day Special - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Săptămâna specială începe pe 14 februarie, cu premiera filmului "Armonia inimii" ("Harmony from the Heart", 2022), în care Violet (interpretată de Jessica Lowndes, care a contribuit și la scenariu) este un terapeut muzical ce descoperă că iubirea poate fi cel mai puternic remediu, după ce îl întâlnește pe medicul Blake (interpretat de Jesse Metcalfe, cunoscut din "Neveste disperate").

Valentine’s Day Special - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Săptămâna continuă pe 15 februarie cu "Cere-mă la Paris" ("A Paris Proposal", 2023), unde colegii Anna (Alexa PenaVega) și Sebastian (Nicholas Bishop) se află în Paris pentru afaceri și sunt confundați cu un cuplu de către un client important, situație ce îi determină să joace acest rol. Filmul a fost realizat în locații pitorești din Paris și Bulgaria.

"Cere-mă la Paris" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Pe 16 februarie, DIVA difuzează "Dragoste peste timp" ("Rip in Time", 2022), unde Sarah (Torrey DeVitto) are parte de un șoc cultural când îl întâlnește pe Rip Van Winkle Jr. (Niall Matter), care pretinde că vine direct din 1787, deschizându-i inima către iubirea de altădată.

"Dragoste peste timp" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Spre finalul săptămânii, pe 17 februarie, este programat filmul „Mai dulce ca ciocolata” ("Sweeter Than Chocolate", 2023). Aici, reporterul Dean Chase (Dan Jeannotte) încearcă să descopere secretul unei brutării celebre pentru rețeta sa magică de a găsi iubirea adevărată, deținută de Lucy Sweet (Eloise Mumford), care luptă să-și mențină afacerea deschisă.

„Mai dulce ca ciocolata” - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Seria se încheie pe 18 februarie cu "Făcut pentru tine" ("Made for Each Other", 2023), unde Rachel (Alexandra Turshen) sculptează bărbatul ideal (Aaron O’Connell) și îl aduce la viață prin magie, doar pentru a descoperi că inima ei îl dorește de fapt pe prietenul ei imperfect, David (Matt Cohen).

"Făcut pentru tine" - Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Astfel, DIVA propune o escapadă romantică plină de visare, muzică, magie și povești de iubire care depășesc barierele timpului, invitându-i pe toți să celebreze iubirea într-un mod cu totul special.

Promoționalul video in limba română poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „ Valentine’s Day Special: Filme magice de dragoste la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile