vineri, 9 februarie 2024

HBO anunță premiera seriei originale limitate „Regimul”

HBO anunță premiera seriei originale limitate „Regimul” („The Regime”), care va avea loc pe 4 martie, disponibilă pe HBO Max.

Mini-seria "Regimul" - Imagine decorativă remisă în comunicat de către Warner Bros Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit România

Seria ridică întrebarea: este rezonabil să se aștepte loialitate absolută până la moarte? „Regimul” explorează viața într-un palat al unui regim european modern, pe parcursul unui an, în timpul căruia structura puterii începe să se prăbușească.

„Regimul”, o serie HBO Original de șase episoade, având-o în distribuție pe câștigătoarea premiului Oscar, Kate Winslet, va debuta pe 4 martie, luni, și va fi oferită pe serviciul de streaming HBO Max, unde abonații pot viziona un nou episod în fiecare săptămână.

Produsă de echipa executivă din spatele succesului „Succesiunea” ("Succession"), mini-seria „Regimul” îi include în rolurile principale pe Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton și Hugh Grant.

Echipa de producție executivă este formată din Will Tracy, care ocupă și funcțiile de showrunner și scenarist, alături de Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears și Jessica Hobbs. Echipa de scenariști este compusă din Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra și Juli Weiner.

Urmăriți trailerul noului mini-serial (în limba română) dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „HBO anunță premiera seriei originale limitate „Regimul””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile