marți, 13 februarie 2024

"The Walking Dead: The Ones Who Live" și sezonul 5 al serialului "Fargo", printre noutățile lunii februarie la AMC

In luna februarie luati-va timp pentru a va relaxa si a va bucura de divertismentul oferit de televiziunile AMC Networks. Asezati-va confortabil si pregatiti-va pentru doua premiere spectaculoase la AMC care va vor captiva imaginatia: mult asteptatul The Walking Dead: The Ones Who Live si cel mai recent sezon din Fargo, sezonul 5. Filmcafe aduce adrenalina si actiunea in fata ecranului cu prestatii remarcabile ale unor actori precum Bruce Willis, Jean Claude Van Damme sau Arnold Schwarzenegger. La TV Paprika, aroma dulce a competitiei se raspandeste in jur, unde maestrii cofetari intra intr-o batalie delicioasa pentru titlul de Marele Maestru Cofetar al Canadei. Pentru cei mici, aventurile si lectiile pline de invataminte vin la pachet cu desene animate vesele si educative pe Minimax si JimJam. Minimax subliniaza importanta familei cu seria Familia Croods: Copacul Familie, in timp ce la JimJam se sarbatoreste Luna Rezolvarii Problemelor, anunță AMC Networks printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Fargo" și "The Walking Dead: The Ones Who Live" - Imagini remise de AMC Networks pentru uz editorial pe HD Satelit România

Asadar, pregatiti-va sa va bucurati de o varietate de programe captivante, care promit sa aduca zambete si sa incante intreaga familie in aceasta luna a iubirii si a divertismentului!

Recomandări AMC

The Walking Dead: The Ones Who Live - Premiera: 26 februarie, ora 4:00 si 22:00

The Walking Dead: The Ones Who Live prezinta o poveste de dragoste extraordinara intre doua personaje schimbate de o lume complet altfel. Separati de multi kilometri. De o putere de neoprit. De fantomele trecutului lor. Rick si Michone sunt aruncati intr-o alta lume, construita pe razboiul impotriva celor morti… Si, in cele din urma, un razboi impotriva celor vii. Se vor putea regasi pe ei si pe sine intr-un loc si intr-o situatie complet necunoscute? Sunt inamici? Iubiti? Victime? Invingatori? Fara celalalt, oare chiar traiesc – sau vor afla ca si ei sunt morti-vii? The Walking Dead: The Ones Who Live ii are in rolurile principale pe Andrew Lincoln si Danai Gurira.

Fargo - Premiera: 26 februarie, in fiecare luni, de la ora 22:45

Noul sezon al serialului "Fargo" se desfasoara in Minnesota si in Dakota de Nord, in 2019. Dupa ce o serie neasteptata de evenimente o pune pe Dorothy "Dot" Lyon (Juno Temple) in incurcaturi cu autoritatile, aceasta gospodina aparent tipica din Midwest e brusc catapultata din nou intr-o viata pe care ea credea ca a lasat-o in urma. Seriful din Dakota de Nord, Roy Tillman (Jon Hamm), o cauta pe Dot de multa vreme. Fermier, predicator si om al legii, Roy crede ca el este legea si, prin urmare, e mai presus de ea. Alaturi de el se afla fiul sau loial, dar nevolnic, Gator (Joe Keery), care e disperat sa-si demonstreze valoarea in fata impresionantului sau tata. Pacat ca nu are nicio sansa. Asa ca, atunci cand trebuie sa o vaneze pe Dot, Roy apeleaza la Ole Munch (Sam Spruell), un vagabond dubios cu origini misterioase. Cand secretele ei cele mai intunecate incep sa iasa la iveala, Dot incearca sa isi protejeze familia de trecutul ei, dar sotul ei, Wayne (David Rysdahl), care este foarte iubitor si bine intentionat, continua apeleze la ajutorul mamei lui, Lorraine Lyon (Jennifer Jason Leigh).

Recomandări Film Cafe

Prădătorii - In 25 februarie, ora 20:00

Steve Hutchenson (Chick Bernhard), managerul Bancii Nationale din Hubert ii da unei femei mai in varsta un portofoliu, si o conduce spre iesire. In acel moment, patru indivizi echipati in costume de Kevlar napustesc in birou, mitraliind totul in jur. Acestia sunt Tornado, Hurricane, Thunder si Squall. Thunder scoate un pistol si incepe sa loveasca in stanga si in dreapta angajatii bancii; pe smart watch activeaza o comanda sumbra: deschide sertarul, nu activa alarma, altfel managerul tau o sa moara.

Terminatori 3: Suprematia robotilor - In 26 februarie, ora 20:00

Au trecut 10 ani de cand John Connor (NICK STAHL) a ajutat la prevenirea Zilei Judecatii - ziua in care extrem de dezvoltata retea de masini a lui Skynet avea sa devina constienta si sa distruga omenirea. Dar 29 august 1997 a venit si a trecut fara incidente, in ciuda celor 2 atentate ale lui Skynet asupra lui Connor si a razboiului purtat de omenire.

Infernul - In 27 februarie, ora 20:00

Eddie Lomax este un vagabond satul de viata si deprimat. Dupa moartea celui mai bun prieten al lui, Johnny (Danny Trejo), Eddie nu-si mai gaseste linistea si singura lui dorinta este sa se retraga in desert si sa moara. In drum spre locul unde s-a hotarat sa-si traiasca ultimele clipe, el trece cu motocicleta printr-un orasel in care a stat prietenul lui mai demult. Aici Eddie este atacat de o banda de batausi care il lasa intr-o balta de sange si ii fura motocicleta. Razbunarea devine un nou motiv pentru a trai.

Recomandări TV Paprika

Campionatul deserturilor: Canada - De luni pana vineri, de la ora 20:30

In serial, facem cunostinta cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care isi masoara puterile intr-o serie de provocari gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o tema profesionala, provocarea maestrului. Dupa degustarea si evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al saptamanii si cine pleaca acasa. Cei trei cofetari ramasi in competitie vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competitie prietenoasa si plina de viata care celebreaza performanta individuala si bucuria artei cofetarilor.

Recomandare MINIMAX

Familia Crood: Copacul Familie - Zilnic, de la ora 15:00

Actiunea are loc imediat dupa cea din al doilea lungmetraj. Familiile Crood si Betterman invata sa traiasca impreuna intr-o casa din copac, la cea mai inactiva ferma din preistorie. Astfel, serialul este povestea fondarii unei comunitati unice, in care doua lumi – doua familii – se ciocnesc, cu rezultate amuzante, dar si emotionante. In cadrul episoadelor, personajele incearca sa se ajute, concureaza la o seara de jocuri, organizeaza o scoala si se apara de invazia maimutelor.

Recomandări Jim Jam

Eroii Orasului - Zilnic, de la ora 11:15, 17:08 si 20:52

Eroii Orasului este un serial de televiziune pentru prescolari cu povesti care transmit un mesaj de camaraderie, empatie si grija. Masina de politie Paulie si masina de pompieri Fiona ii ajuta pe oraseni sa gaseasca hotii, sa stinga incendii si sa rezolve mistere. Toata lumea poate fi un erou in aceste povesti!

Pompierul Sam - Zilnic, de la 11:15 si 17:25

Serialul ii invata pe copiii de gradinita despre siguranta in caz de incendiu. Sam este un pompier care este, de asemenea, un membru important al comunitatii sale si un unchi iubitor pentru nepoata si nepotul sau. Tinerii telespectatori vor fi incantati de animatia stop-motion (care creeaza o lume vizuala suava), animatia colorata decorul colorat al fermecatorului sat galez si dialogurile amuzante. Povestile se concentreaza pe situatii in care pompierii sunt chemati in ajutor, cum ar fi cum ar fi atunci cand cainele de companie al cuiva ramane blocat intr-un gard, sau cand un copil rasturnat din greseala un felinar aprins si ii da foc.


Niciun comentariu despre subiectul „"The Walking Dead: The Ones Who Live" și sezonul 5 al serialului "Fargo", printre noutățile lunii februarie la AMC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile