vineri, 1 martie 2024

„Wonka” și „1.000 post Terra”, printre recomandările HBO MAX pentru martie 2024

În martie, HBO Max devine destinația ideală pentru iubitorii de conținut de calitate, oferind, pe lânga miile de ore de conținut deja disponibil, un plus de 20 de filme, 8 seriale noi, 2 documentare și 3 programe dedicate copiilor, printre altele.

Wonka - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Filme

HBO Max celebrează venirea primăverii în martie cu filme tematice, precum „Wonka” și „Charlie și fabrica de ciocolată”, perfecte pentru sezonul florilor și al ciocolatei. „Wonka”, care a avut premiera cinematografică la sfârșitul anului trecut, va fi disponibil exclusiv pe HBO Max începând cu 8 martie. Inspirat din inima poveștii „Charlie and the Chocolate Factory” de Roald Dahl, filmul ne dezvăluie cum a ajuns Willy Wonka, renumitul inventator și ciocolatier, personajul pe care îl adorăm.

Wonka - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

De asemenea, pe 8 martie, HBO Max ne invită să descoperim „Aristotel și Dante descoperă secretele Universului“, o poveste emoționantă despre prietenia a doi adolescenți mexicano-americani în El Paso, 1987, și explorarea lor a unei noi și neobișnuite relații, precum și a drumului spre autodescoperire.

„Tigru”, o producție românească ce va fi lansată pe HBO Max pe 22 martie, urmărește povestea Verei, un medic veterinar care, în urma unei crize nervoase, provoacă eliberarea unui tigru din grădina zoologică a orașului.

Lista de premiere de pe HBO Max în martie include, de asemenea, filme ca: „1.000 post Terra” („After Earth”), „Confort nordic” („Northern Comfort”), „Dunkirk”, „Începutul” („Inception”), „Interstellar: Călătorind prin univers” („Interstellar”), „Tenet”, „Prestigiul” („The Prestige”), „Strigă-mă pe numele tău” („Call me by your name”), „Întâlnire de gradul trei” („Close Encounters of the Third Kind”), „Godzilla” (1998), „Hellboy” (2004), „Ultimul Vermeer” („The Last Vermeer”) și „Crime la indigo” (“Copycat”).


Seriale

În „Regimul” („The Regime”), Kate Winslet își asumă rolul cancelarei Elena Vernham, o miniserie politică de șase episoade, marcată de un umor negru distinctiv. Acesta urmărește peripețiile din interiorul unui regim autoritar modern dintr-o națiune imaginară din „Europa de Mijloc”, pe parcursul unui an crucial în care structura de putere începe să se erodeze. În rolul cancelarei Elena Vernham, interpretată de laureata premiilor Oscar® și Emmy®, Winslet este o lideră tot mai paranoică și instabilă, care nu a mai ieșit din palat de mult timp. Confruntată cu durerea provocată de pierderea tatălui și cu tensiunile unui parteneriat politic cu S.U.A., ea găsește un aliat neașteptat în Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), un soldat perturbat, recent implicat într-un protest violent. „Regimul” va fi disponibil pe HBO Max începând cu 4 martie.

Pe 14 martie, HBO Max lansează „Fetele din autocar” („The Girls on the Bus”), un serial inspirat de un capitol din cartea „Chasing Hillary” a fostei corespondente de la New York Times, Amy Chozick. Această dramă, cu inserții de comedie, explorează experiențele a patru jurnaliste care documentează campaniile unor candidați prezidențiali problematici, descoperind în același timp prietenie, dragoste și scandaluri.

HBO Max nu se oprește aici și aduce sezonul 2 din „Royal Crackers” pe 1 martie, povestea unui fost imperiu de gustări, acum la ananghie, cu familia Hornsby străduindu-se să redreseze afacerea. Pe 14 martie, spectatorii vor avea parte de „Un nou început” („Found”), care urmărește eforturile Gabi Mosley și ale echipei sale de gestionare a crizelor pentru a se asigura că persoanele dispărute nu sunt uitate. Iar pe 27 martie, primul sezon din „Casa Grande” investighează realitățile dure și adesea dureroase ale căutării visului american de către imigranți.

Documentare

HBO Max își îmbogățește colecția de documentare pe 1 martie cu „Pianoforte”, o incursiune remarcabilă în lumea muzicii clasice din Polonia. Acesta urmărește parcursul unui grup divers de tineri muzicieni internaționali, dintre care doar 10 vor reuși să ajungă în finala prestigiosului Concurs Internațional de Pian Chopin, după o pregătire intensivă începută încă din copilărie pentru această șansă rară.

„Pianoforte” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Pe 6 martie, HBO Max prezintă „O revoluție pe pânză” („A Revolution on Canvas”), un documentar care explorează enigma dispariției a peste o sută de lucrări ale lui Nickzad Nodjoumi, un influent artist modern iranian.

 „O revoluție pe pânză” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Pentru copii

„Ninjago: Ascensiunea dragonilor” („Ninjago: Dragons Rising”) ajunge pe HBO Max în martie, invitându-i pe tineri spectatori într-o aventură epică în care ninja, atât noi cât și veterani, se unesc pentru a proteja regatele amenințate de antagoniști în căutare de putere, într-o lume transformată de un cataclism.

De asemenea, în luna martie, HBO Max îi va încânta pe cei mici cu „Dl. Peabody și Sherman” și cu cel de-al cincilea sezon al seriei „Craig și dumbrava”.


Niciun comentariu despre subiectul „„Wonka” și „1.000 post Terra”, printre recomandările HBO MAX pentru martie 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile