vineri, 5 aprilie 2024

Recomandări emisiuni Antena 1, la finalul primei săptămâni din aprilie

Astăzi, de la ora 18:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY, ADDA și Cătălin Rizea sunt invitații speciali ai emisiunii "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?". Pentru o altă emisiune, Ilona și Ristei au petrecut 6 ore la make-up pentru transformarea ȋn Pedro Capo & Farruko la "Te cunosc de undeva!", iar Nury Guney va fi prezent duminică, de la ora 20:00, pe scena emisiunii iUmor, anunță Antena TV Group prin intermediul a trei comunicate remise către HD Satelit România.

ADDA și Cătălin Rizea sunt invitații speciali ai emisiunii "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" - Imagine remisă în comunicat de presă de către Antena TV Group pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Emisiunea "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" - vineri, de la ora 18:00, pe Antena 1

Emisiunea, un quiz show interactiv, le oferă adulților șansa de a-și reaminti și testa cunoștințele din ciclul primar alături de elevi de clasa a V-a. În episodul de astăzi, ADDA și Cătălin Rizea, ghidați de gazda Andrei Aradits, vor descoperi că școala poate deveni un joc distractiv. 

Cătălin a glumit cu soția sa, spunând: „Să ai toată încrederea în mine, pentru că oricum nu știu nimic!”, iar ADDA a exprimat bucuria de a participa: „Mă bucur tare mult că am participat și că am reușit să-i facem o bucurie celui mic. Ne-am și distrat și ne bucurăm că există astfel de emisiuni în România și atât de mulți copii frumoși, care merită promovați.”

Cătălin a completat: „A fost o experiență foarte frumoasă, am râs, am glumit, am învățat și ne-am adus aminte de clasele primare. Copiii au fost minunați și ne-a plăcut să facem echipă cu ei.”

Aflați cum s-au descurcat cei doi în această seară, într-o ediție specială a emisiunii.

De asemenea, emisiunea este difuzată de luni până vineri, la aceeași oră, unde diferite profesii, de la profesori la taximetriști, își testează cunoștințele.

Ilona și Florin Ristei - Imagine remisă în comunicat de presă de către Antena TV Group pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România


Emisiunea "Te cunosc de undeva!" - sâmbăta, la Antena 1, începând cu ora 20:00

Ilona și Florin Ristei s-au confruntat cu o provocare semnificativă pentru ultima ediție a emisiunii "Te cunosc de undeva!", difuzată sâmbăta aceasta la Antena 1, începând cu ora 20:00. 

Transformați în Pedro Capo și Farruko, cunoscuți pentru colaborarea lor de succes pe piesa "Calma", ce a acumulat aproape 3 miliarde de vizualizări, cei doi au trecut de la personajele Motanul Dănila și Veronica la o interpretare pe o plajă din Puerto Rico.

Ilona a petrecut aproximativ șase ore în cabina de machiaj, concentrându-se intens pe replicarea tatuajelor caracteristice lui Farruko, o procedură care a durat peste trei ore. Pe de altă parte, Florin a avut dificultăți în a intra în pielea unui personaj relaxat și liniștit, diferit de personalitatea sa dinamică și activă. 

Adriana Trandafir, profesoara de actorie, a remarcat efortul și dedicarea ambilor în pregătirea pentru acest rol complex. Această transformare a stârnit chiar și comentarii surprinzătoare din partea Adrianei Trandafir care, impresionată, a exclamat: „Nu pot să cred că îți dai doctoratul cu transformarea asta!”

Nury Guney la iUmor - Imagine remisă în comunicat de presă de către Antena TV Group pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România


Emisiunea iUmor - duminică, de la ora 20:00, la Antena 1


Nury Guney va fi prezent duminică, de la ora 20:00, pe scena emisiunii iUmor, difuzată de Antena 1. Emisiunea va fi disponibilă și pe platforma AntenaPLAY. Cunoscutul participant, cunoscut pentru umorul său unic, va oferi juraților delicatese și băuturi din Maramureș.

A opta ediție a sezonului 16 al iUmor, „Alege comedia”, îl reintroduce pe scena spectacolului pe Nury Guney, apreciat pentru carisma și abilitățile sale de a se adapta culturii românești.

Juriul, compus din Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, va fi martorul unei serii care va oferi publicului o gamă variată de numere de stand-up, dans, teatru și alte forme de expresie artistică, adunate din diverse părți ale lumii.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandări emisiuni Antena 1, la finalul primei săptămâni din aprilie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile