luni, 22 aprilie 2024

De Ziua Pământului, Discovery difuzează "Lupta din adâncuri: Reciful de corali"

Luni, 22 aprilie, de la ora 20:00, Discovery va difuza un documentar despre impactul schimbărilor climatice asupra recifelor de corali, anunță Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Lupta din adâncuri: Reciful de corali" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery pentru publicare pe HD Satelit România

Warner Bros. Discovery, în colaborare cu Red Sea Global, va prezenta un documentar care evidențiază importanța abordării impactului schimbărilor climatice asupra recifelor de corali. Filmul documentar "Lupta din adâncuri: Reciful de corali" va fi transmis pe Discovery pe 22 aprilie 2024, la ora 20:00.

Red Sea Global este dezvoltatorul proiectelor turistice The Red Sea și Amaala, având ca scop demonstrarea importanței conservării mediului în dezvoltarea turismului. Aceștia intenționează să atragă atenția la nivel global asupra rolului esențial al recifelor de corali în susținerea ecosistemelor.

"Lupta din adâncuri: Reciful de corali" urmărește experiența lui Salma Shaker, scafandru din Arabia Saudită, în timp ce explorează activitățile desfășurate de oamenii de știință de la Red Sea Global și King Abdullah University of Science and Technology (KAUST). 

Documentarul include și o explorare a recifelor din Mexic, concentrându-se pe recifele neexplorate de pe coasta Arabiei Saudite din Marea Roșie. Red Sea Global explorează aceste zone neexploatate, prezentând diversitatea biologică unică și rolul important al acestor recife în susținerea ecosistemelor globale. Documentarul va discuta și despre beneficiile cercetării recifelor din Marea Roșie pentru ecosistemele mondiale.

Edina Constantinescu, Senior Director Marketing EMEA & International, Social Good- Discovery Networks la Warner Bros. Discovery, a menționat că inițiativa Social Good este o prioritate pentru companie, având ca obiectiv creșterea conștientizării problemelor sociale și de mediu. 

Documentarul "Lupta din adâncuri: Reciful de corali" va fi disponibil pe Discovery Channel în diverse regiuni, inclusiv SUA, Europa, Turcia, Orientul Mijlociu, Africa și Asia, subliniind importanța protejării recifelor de corali și încurajând publicul să contribuie activ pentru un viitor mai bun.

Kerrie McEvoy, Channel Director Factual Channels at Warner Bros Discovery, afirmă că au fost entuziasmați să colaboreze cu Red Sea Global pentru realizarea documentarului "Lupta din adâncuri: Reciful de corali", care va fi transmis în Ziua Pământului. Warner Bros. Discovery intenționează să utilizeze platformele sale pentru a evidenția povești semnificative și a stimula schimbarea, considerând acest film documentar un exemplu clar al acestei abordări.

John Pagano, Group CEO la Red Sea Global, menționează că sunt motivați de natură și ghidați de cercetare științifică. Destinațiile lor, unele deschise oaspeților în ultimul an, adăpostesc unii dintre cei mai impresionanți corali din lume, care sunt și extrem de rezistenți. Cu toate acestea, chiar și coralii din Marea Roșie au limitările lor.

Echipa lor științifică aplică metode inovatoare pentru a proteja, susține și regenera coralii, contribuind în același timp la conservarea recifelor de corali la nivel global. În documentarul "Lupta din adâncuri: Reciful de corali", scopul lor este de a arăta frumusețea și fragilitatea acestor structuri subacvatice, subliniind necesitatea cooperării internaționale pentru protejarea oceanelor.


Niciun comentariu despre subiectul „De Ziua Pământului, Discovery difuzează "Lupta din adâncuri: Reciful de corali"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile