luni, 22 aprilie 2024

Orange România: reducere de 22% la cumpărarea unui telefon recondiționat

Astăzi, de Ziua Pământului, Orange România anunță că va marca doi ani de la lansarea programului “Re” cu o promoție ce include o reducere de 22% la cumpărarea unui telefon recondiționat, conform unui comunicat remis către HD Satelit România.

Orange România: reducere de 22% la cumpărarea unui telefon recondiționat - Imagine remisă în comunicat de către companie pentru publicare pe HD Satelit

Inițiativa Orange de economie circulară “Re”, care include recumpărarea, reciclarea, repararea și recondiționarea, împlinește doi ani în România în luna mai. Cu această ocazie, Orange propune o reducere de 22% la telefoanele recondiționate achiziționate cu un abonament pe 24 de luni. Promoția este valabilă în magazinele fizice și online între 22 aprilie, Ziua Pământului, și 31 mai 2024.

Telefoanele recondiționate disponibile la Orange sunt oferite la un preț redus. Compania precizează că telefoanele arată ca noi, sunt modele recente și vin cu o garanție de până la doi ani. Orange se distinge ca singurul operator din România care oferă telefoane recondiționate cu piese 100% originale.

Optarea pentru un telefon recondiționat în locul unuia nou reduce, în medie, emisiile de CO2 cu aproximativ 25 de kilograme pe an și economisește circa 80 de kilograme de materii prime necesare pentru producția unui telefon nou de 120 de grame.

Programul "Re" include de asemenea:

- Recumpărarea de dispozitive uzate (telefoane, tablete sau smartwatch-uri) în schimbul unui voucher de minim 10 euro utilizabil pentru achiziția unui dispozitiv nou. Până acum, Orange a reintegrat în circuitul economic aproximativ 448.000 de dispozitive.

- Repararea dispozitivelor, activitate inclusă în portofoliul Orange din 2005 și parte a programului “Re” din 2022. Peste 2 milioane de telefoane au fost reparate, extinzând durata lor de viață. Orange operează propriul centru de reparații, autorizat de majoritatea producătorilor mari, și folosește exclusiv piese originale.

- Reciclarea în magazinele Orange, unde se colectează dispozitive uzate sau defecte care sunt apoi reciclate sau recondiționate.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange România: reducere de 22% la cumpărarea unui telefon recondiționat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile