luni, 22 aprilie 2024

DIGI lansează o campanie de Paște, oferind un discount de 50% la portarea în rețeaua sa mobilă

Între 22 aprilie și 6 mai 2024, DIGI inițiază o campanie de Paște, prin care acordă o reducere de 50% din costul lunar al serviciului de telefonie mobilă, pentru o perioadă de până la 8 luni, la transferul unuia sau mai multor numere de telefon în rețeaua DIGI, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Promoția este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți și poate fi activată în magazinele DIGI, online - pe website-ul și aplicația mobilă DIGI.ro, telefonic la Relații Clienți sau prin reprezentanții de vânzări.

În 2023, DIGI a avut 866.855 de numere de telefon portate în rețeaua sa mobilă. Compania ocupă prima poziție în ceea ce privește numărul de abonați individuali pentru serviciile de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 40,3%, conform raportului ANCOM din decembrie 2023.

Ofertă Digi de Paște - Imagine remisă în comunicat de către Digi pentru publicare pe HD Satelit România 

Pentru Sărbătorile de Paște, DIGI propune o ofertă specială pentru clienții noi și existenți: un discount de 50% la portarea în rețeaua mobilă, aplicabil la abonamentul lunar de telefonie pentru 4, 6 sau 8 luni, în funcție de numărul de abonamente transferate, pentru contractele pe 24 de luni. Tarifele pentru pachetul Nelimitat variază între 2,5 euro/lună pentru un număr portat (4 luni), și 1,5 euro/lună pentru patru sau cinci numere (8 luni). 

Abonamentul Nelimitat include internet și minute nelimitate în orice rețea națională, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în rețelele principale din SUA, Canada și UE.

Promoția se aplică la abonamentele Nelimitat, Optim 3 și Optim 2, și la achiziția de telefoane în rate fixe, fără avans, pentru clienții cu cel puțin un serviciu fix DIGI, valabilă pentru portări din servicii prepaid și postpaid, exclusiv pentru contractele pe 24 de luni.

Oferta este accesibilă pe site-ul DIGI.ro, în magazinele fizice, prin reprezentanții de vânzări sau telefonic la Relații Clienți. DIGI este operatorul de telecomunicații cu cea mai extinsă acoperire de voce mobilă în România, deservind peste 5,6 milioane de conexiuni mobile, conform datelor ANCOM din decembrie 2023.

Despre Grupul DIGI

DIGI este un lider pe piața de telecomunicații din România, activ în domeniile internetului de bandă largă, serviciilor TV și telefoniei fixe, cu o prezență semnificativă și în comunicațiile mobile, având cea mai extinsă acoperire la nivel național. Compania operează în România, Spania, Italia și are planuri de expansiune în Portugalia și Belgia. DIGI oferă soluții de conectivitate bazate pe rețele de fibră optică și tehnologii avansate, incluzând o gamă variată de conținuturi media: sport, știri, filme, documentare, muzică și serviciul de content online Digi.


Niciun comentariu despre subiectul „DIGI lansează o campanie de Paște, oferind un discount de 50% la portarea în rețeaua sa mobilă”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile