luni, 22 aprilie 2024

Paramount va gestiona (inclusiv în România) vânzările de publicitate pentru platforma SkyShowtime

SkyShowtime și Paramount Advertising International anunță un parteneriat exclusiv pentru vânzarea de publicitate pe platforma de streaming, inclusiv în România. Platforma lansează din 23 aprilie, inclusiv în țara noastră, un nou tip de abonament susținut de reclame (detalii AICI).

Platforme de streaming - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit România

SkyShowtime și Paramount Advertising International au anunțat astăzi un acord exclusiv pentru a gestiona vânzările de publicitate ale SkyShowtime pe toate piețele sale. Prin acest parteneriat, SkyShowtime și afacerea globală de vânzări de publicitate a Paramount vor oferi agenților de publicitate acces unificat la promovarea pe platformă, în peste 20 de piețe europene.

Noul abonament Standard cu reclame al SkyShowtime va fi disponibil începând cu 23 aprilie 2024, SkyShowtime devenind astfel primul serviciu important de streaming care lansează simultan pe toate piețele sale un abonament susținut de publicitate.

Odată cu lansarea acestui abonament, SkyShowtime va oferi consumatorilor două tipuri de abonamente, cu și fără publicitate, la prețuri diferite.

În România, abonamentul Standard lunar costă 3,99 EUR până pe 22 aprilie 2024, după care abonamentul Standard devine Standard Plus și va costa 5,99 EUR lunar. 

Tot din 23 aprilie va fi lansat si abonamentul Standard cu reclame, la prețul de 3.99 EUR lunar (prețul actualului abonament Standard fără reclame). Abonamentul Standard cu publicitate va avea în medie 4-5 minute de reclame pe oră.

Directorul executiv al SkyShowtime, Monty Sarhan, a explicat „Lansarea abonamentului susținut de publicitate este următorul pas în evoluția serviciului nostru, venind într-un moment în care oamenii caută mai multă flexibilitate. Suntem încântați să fim primul serviciu de streaming care lansează pe toate piețele sale o opțiune susținută de publicitate.

Ambele tipuri de abonament SkyShowtime includ aceleași filme, seriale noi și exclusive și programe originale locale, inclusiv: A Gentleman in Moscow , Apples Never Fall , Bargain , HALO (S2), Knuckles , Kos (Scarborn) , Primarul Kingstown (S3), Mission: Impossible - Dead Reckoning , Oppenheimer , PAW Patrol: The Mighty Movie , Star Trek: Discovery (S1-5), The Envoys (Los Enviados) (S2), The Family Stallone (S2), Trolls Band Together, Veronika și altele.

SkyShowtime, casa exclusivă a tuturor celor cinci sezoane ale serialului de succes global Yellowstone și spin-off-urile sale 1883 și 1923, oferă o gama largă divertisment, dar și o listă tot mai mare de programe originale locale.

Noul abonament standard cu publicitate va fi lansat în toate cele peste 20 de piețe ale SkyShowtime, inclusiv Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere între Comcast și Paramount Global, SkyShowtime oferă acces la filme și seriale originale ale mărcilor emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, dar și la serii SkyShowtime Original. Lansat pe toate piețele sale în 2023, SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Este disponibil prin anumiți furnizori de televiziune din unele piețe, pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, televizoare smart Samsung și în browser web.

Despre Paramount

Paramount Global este o companie globală de top media, streaming și divertisment, care creează conținut și experiențe premium pentru publicul din întreaga lume. Portofoliul Paramount include CBS, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, Paramount+, Pluto TV și altele. Paramount deține una dintre cele mai extinse biblioteci de seriale și filme din industrie. Pe lângă faptul că oferă servicii de streaming și produse video digitale, compania oferă soluții de producție, distribuție și publicitate.


Un comentariu despre subiectul „Paramount va gestiona (inclusiv în România) vânzările de publicitate pentru platforma SkyShowtime”:
Anya Forger

SkyShowtime va veni în curând pe PlayStation 4 și PlayStation 5.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile