miercuri, 10 aprilie 2024

„Vânătorii de Comori: România”, a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș: Enigmele României”

Canalul HISTORY Channel România, care face parte din A+E Networks EMEA, a anunțat lansarea unei noi serii docu-reality compusă din șase episoade, denumită „Vânătorii de Comori: România”. Premiera seriei va avea loc marți, 14 mai, de la ora 21:00, pe HISTORY Channel România, conform unui comunicat de presă transmis către HD Satelit.

Vânătorii de Comori - Echipa (imagine remisa in comunicat de către HISTORY Channel România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit)

O echipă formată din patru dealeri de obiecte de epocă – Liviu Andrei, Dan Greere, Ștefana Micu și Gabi Badea – dispune de 48 de ore pentru a îndeplini cerințele unui client deosebit de important. În fiecare episod, acești „vânători” explorează piețe de antichități, colecții private și invită vânzători în magazinul lor, în încercarea de a descoperi obiecte interesante și profitabile care să corespundă nevoilor clientului. Ei elaborează strategii, negociază și fac achiziții pline de riscuri, toate în speranța de a găsi o veritabilă comoară pe care să o valorifice.

„Vânătorii de Comori: România” se axează pe obiecte de mare valoare tranzacțională și cu semnificație istorică sau de colecție, din diverse domenii. De la opere de artă aparținând Familiei Regale la suveniruri din era comunistă, acest docu-reality „Vânătorii de Comori” își propune să narreze istoria României prin prisma obiectelor valoroase.

Suntem bucuroși să prezentăm o nouă producție locală în România, pe măsură ce HISTORY Channel își menține prestigioasa poziție de lider în rândul televiziunilor factuale pentru al 11-lea an consecutiv, de asemenea rămânând în top 15 în topul televiziunilor din România. După două producții axate pe istoria și misterele României, de data aceasta ne-am hotărât să dezvoltăm un format axat pe divertisment, dar care este în continuare centrat pe istorie. Cu fiecare producție pe care o pregătim, vrem să arătăm publicului și partenerilor de afaceri că piața românească este foarte importantă pentru noi, cu intenția de a investi și mai mult în producții locale”, a precizat Karol Bek, Senior Commercial Director & Country Manager pentru România, A+E Networks CEE.

Bucuria de a descoperi un obiect de valoare într-o cutie veche din pod, entuziasmul de a găsi o comoară la un târg de vechituri, adrenalina unei negocieri intense sau anxietatea unei achiziții riscante sunt doar câteva dintre situațiile reale pe care emisiunea le surprinde. Nu este în sine un documentar, ci un reality show ce prezintă povești și istorii despre România”, declară producătorul serialului, Agnieszka Kubiak, Head of Content Development and Creative la A+E Networks CEE.

Suntem foarte bucuroși să producem prima emisiune pentru HISTORY Channel - «Vânătorii de Comori». Nu este doar o emisiune despre găsirea și achiziționarea de obiecte de epocă și antichități, ci este și o emisiune despre istoria României, spusă prin intermediul acestor obiecte. Mă bucur și mai mult că formatul emisiunii «Vânătorii de Comori» este un format comun Paprika-HISTORY. Sper ca acest lucru să fie începutul unei lungi colaborări”, a adăugat Christophe Brackx, directorul executiv al Paprika Studios România.


„Vânătorii de comori: România” are scopul de a prezenta povești fascinante, interesante și mai puțin cunoscute despre istoria României, prin prisma unor obiecte vechi pe care oamenii doresc să le comercializeze. Emisiunea oferă o perspectivă transparentă asupra lumii vii, dinamice și pline de surprize a obiectelor antice și a poveștilor care le conferă valoare, urmărind procesul de tranzacționare, de la achiziție, la evaluare și expertiză, până la vânzarea finală.

„Vânătorii de comori: România” reprezintă a treia producție locală a canalului HISTORY, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș: Enigmele României”. Serialul, care cuprinde 6 episoade, este realizat de Paprika Studios, prezentă în 8 țări din Europa Centrală și de Est. Compania dezvoltă și produce programe de divertisment, reality-show-uri și seriale de ficțiune pentru peste 30 de canale în 16 limbi, acumulând peste 600 de ore de conținut anual.


Niciun comentariu despre subiectul „„Vânătorii de Comori: România”, a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș: Enigmele României””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile