vineri, 17 mai 2024

Aris - PAOK, meciul de fotbal decisiv pentru titlul din Superliga Greciei, va fi transmis în direct pe AntenaPLAY

Aris - PAOK, meciul decisiv pentru titlul din Superliga Greciei, va fi transmis în direct pe AntenaPLAY duminică, de la ora 20:00, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


PAOK trebuie să câștige pentru ca Răzvan Lucescu să obțină al doilea titlu al său cu acest club - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru uz editorial pe HD Satelit România.

Răzvan Lucescu și echipa sa, PAOK, vor confrunta rivalii de la Aris într-un derby important al orașului Salonic. PAOK trebuie să câștige pentru ca Răzvan Lucescu să obțină al doilea titlu al său cu acest club și al patrulea din istoria de 98 de ani a clubului. Aris - PAOK, meciul pentru titlu, va fi disponibil live pe AntenaPLAY.

PAOK a avut performanțe notabile spre sfârșitul sezonului, învingând Olympiacos cu 2-0 și Panathinaikos cu 4-1, rezultate care l-au adus în fruntea clasamentului înainte de ultima etapă. Dacă PAOK câștigă trofeul, Răzvan Lucescu va deveni cel mai titrat antrenor din istoria clubului, aflat acum la al doilea mandat al său.

Luna Mai este luna finalelor pe AntenaPLAY, unde se pot viziona finale importante, inclusiv finala Cupei Franței între Lyon și PSG la 25 mai și returul finalei Ligii Campionilor Asiei între Al-Ain și Yokohama la aceeași dată. Pe 26 mai, finala play-off-ului din Championship va decide ultima echipă promovată în Premier League. În aceeași perioadă, play-off-ul de promovare în Serie A are loc între 17 mai și 2 iunie. Iubitorii de hochei pot urmări Campionatul Mondial, unde cei mai buni jucători din lume concurează pentru medalia de aur, pe AntenaPLAY până pe 26 mai.

AntenaPLAY oferă abonaților cinci canale TV live și peste douăsprezece canale liniare exclusive, filme variate, seriale pentru toate gusturile, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. Pe platforma AntenaPLAY sunt transmise sportive în fiecare zi din competiții de Formula 1, Formula 2, Formula 3 vizibile integral. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 sunt disponibile, alături de F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței și evenimente de MMA și box, plus alte competiții exclusive. Platforma oferă trei tipuri de abonamente: lunar, de șase luni și de un an.


Niciun comentariu despre subiectul „Aris - PAOK, meciul de fotbal decisiv pentru titlul din Superliga Greciei, va fi transmis în direct pe AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile