vineri, 24 mai 2024

Weekendul finalelor: recomandări din programele Antena 1 si Antena Play

Antena TV Group a remis către HD Satelit România mai multe comunicate cu recomandări din programele acestui weekend la Antena 1 si Antena Play, pe care le regăsiți mai jos. Printre acestea se numără emisiunea "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?", finala emisiunii "Te cunosc de undeva!", plus cinci finale sportive,

Cinci finale sportive, disponibile exclusiv pe AntenaPLAY - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

"Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?"

Cocuța și Bogdan Boantă, recunoscuți coregrafi și dansatori, vor participa la emisiunea "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?", transmisă de Antena 1 și pe AntenaPLAY astăzi, de la ora 18.00. În această ediție, alături de Andrei Aradits, invitații vor încerca să răspundă la întrebările destinate elevilor de clasa a V-a, testându-și cunoștințele de cultură generală dobândite în timpul școlii primare. Experiența le-a reamintit de perioada școlară și i-a pus în fața unor provocări neașteptate, precum întrebările care păreau simple dar s-au dovedit a fi dificile. Emisiunea "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" este un quiz show care provoacă diverse profesii, de la profesori la bucătari, să-și testeze cunoștințele de bază, fiind difuzat zilnic, de luni până vineri.

"Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România


Finala emisiunii "Te cunosc de undeva!"

Ilona și Florin Ristei se pregătesc să abordeze o strategie unică în cadrul finalei emisiunii "Te cunosc de undeva!" de la Antena 1, programată să fie difuzată sâmbătă, de la ora 20:00. Aceasta reprezintă ultima etapă a competiției pentru cele patru echipe de finaliști, care se vor lupta pentru trofeul sezonului și un premiu substantial de 15.000 de euro. În plus, în cadrul aceleiași finale, va fi anunțat și câștigătorul premiului de popularitate, votat de telespectatori. Florin Ristei a planificat să introducă un element surpriză prin interpretarea live la un instrument muzical, aspect care nu este caracteristic pentru el, în timp ce Ilona va avea responsabilitatea de a interpreta majoritatea piesei. Această piesă, "November Rain" de la Guns N’ Roses, este recunoscută pentru impactul său semnificativ în cultura muzicală mondială, iar ambii concurenți speră să facă istorie în cadrul emisiunii cu această interpretare. Procesul de jurizare în finală va include o rescalare a punctajelor acumulate până în momentul finalei, cu jurații care vor acorda note între 9 și 12. După evaluarea juriului, celelalte echipe care nu sunt în competiție vor avea de asemenea ocazia să distribuie puncte. Finalmente, publicul prezent în platoul emisiunii va juca un rol crucial în stabilirea câștigătorilor, acordând puncte care se vor adăuga la totalul acumulat. Câștigătorii sezonului, precum și cei ai premiului de popularitate, vor fi dezvăluiți în aceeași seară.

 Finala emisiunii "Te cunosc de undeva!" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Acest weekend va găzdui cinci finale sportive, disponibile exclusiv pe AntenaPLAY

Finala Cupei Franței dintre Olympique Lyon și PSG marchează ultima apariție a lui Kylian Mbappe pentru PSG. În hochei pe gheață, se va disputa finala Campionatului Mondial.

Prima finală a weekendului pe AntenaPLAY este cea din Liga Campionilor Asiei între Al-Ain și Yokohama. Aceasta se va desfășura sâmbătă, începând cu ora 19:00, fiind returul în care Yokohama intră cu un avantaj de 2-1 obținut în meciul tur.

Finala Cupei Greciei va continua spectacolul pe AntenaPLAY, unde Panathinaikos și Aris se vor întâlni în speranța de a câștiga al doilea cel mai prestigios trofeu din Grecia, după titlul din Superliga. Cele două echipe se vor confrunta sâmbătă, de la ora 20:30.

Finala Cupei Franței între Olympique Lyon și PSG va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul din Lille, transmitându-se live pe AntenaPLAY. Acest meci va fi și ultimul pentru Kylian Mbappe în tricoul echipei campioane din Franța.

Finala play-off-ului de promovare în Premier League între Leeds și Southampton, supranumită „meciul de 100 de milioane de lire sterline”, se va desfășura duminică, de la ora 17:00, pe faimosul stadion Wembley, și va fi transmisă live în AntenaPLAY.

Iubitorii de hochei se vor putea bucura de finala Campionatului Mondial de hochei, care va avea loc în Cehia, duminică, de la ora 21:20. Cele mai bune 16 echipe au concurat la acest mondial și doar una va câștiga medalia de aur.


Un comentariu despre subiectul „Weekendul finalelor: recomandări din programele Antena 1 si Antena Play”:
Anonim

Ristei si Ilona câștiga "Te cunosc de undeva!" Stirea a fost dată si pe Cancan

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile