joi, 23 mai 2024

Serialul "Lia – Soţia soţului meu" revine în toamnă cu cel de-al patrulea sezon și ultimul al seriei

Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 îşi încheie în această seară cel de-al treilea capitol al poveștii. Sfârșitul sezonului se anunță unul surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios. Serialul semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production revine în toamnă cu cel de-al patrulea sezon şi ultimul al seriei, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Lia – Soţia soţului meu" revine în toamnă cu cel de-al patrulea sezon și ultimul al seriei - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Încă un proiect, încă doi ani în care s-a depus multă muncă şi s-a investit multă iubire, proiect care ne-a adus şi multe satisfacţii. Când am pornit la drum nici nu bănuiam cât de departe va ajunge acest serial... cum va schimba viaţa multora dintre cei implicaţi, iar asta e cea mai mare răsplată. Faptul că Lia este mai mult decât un serial tv, este o poveste surprinzătoare de iubire, cu multe satisfacţii şi multe împliniri şi bucurii. Vă mulţumim că ne sunteţi alături și vă promit că finalul va depăși toate așteptările!”, dezvăluie Ruxandra Ion.

La rândul lor, scenariştii proiectului, Bianca Mina şi Radu Grigore mărturisesc: „Este foarte greu să ne luam <la revedere> de la nişte personaje aşa de dragi nouă, care au ajuns să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi. O să ne fie dor de Lia şi Petru şi de iubirea lor. Dar, până atunci... vă invităm să urmăriţi ultimul capitol din această poveste... Pentru că dacă Petru şi Lia sunt meniţi să fie împreună... asta nu înseamnă că îşi vor găsi drumul unul spre celălalt aşa de uşor...”. 

Finalul sezonului trei al poveştii se anunţă unul dramatic şi neaşteptat, ce va scoate la suprafaţă noi intrigi și povești dramatice ce nu par să ȋși găsească rezolvarea.

Este cel mai surprinzător final de sezon de până acum, unul dramatic, încărcat cu emoție și suspans. Secvențele filmate în aceste episoade au fost dificile pentru mine, din punct de vedere actoricesc. Din nou, trebuie să menționez cât de norocoasă sunt pentru că am o echipă minunată în jurul meu, o echipă cu oameni profesioniști și talentați, care m-au ajutat pe parcursul secvențelor dificile. Sunt sigură că nu vă așteptați la acest final și că după ce îl veți urmări veți fi cu atât mai nerăbdători pentru sezonul 4. Urmăriți-ne, deoarece am pus multă emoție și multă iubire în acest final de sezon!”, dezvăluie Ana Bodea, interpreta Liei în serialul de la Antena 1. 


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Lia – Soţia soţului meu" revine în toamnă cu cel de-al patrulea sezon și ultimul al seriei”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile