vineri, 10 iunie 2011

Digi Sport 3 va emite alături de Digi Sport 1 şi Digi Sport 2

Digi Sport 3, al treilea canal de sport pe care il lanseaza compania RCS&RDS, va prelua o parte din transmisiunile live pentru care Digi Sport a cumparat drepturi, anunta, miercuri, RCS&RDS. UPDATE Initial, compania a anuntat ca noul canal va emite incepand sambata, dar a revenit asupra informatiei, precizand ca Digi Sport 3 va emite din cursul lunii iunie, fara a mentiona o data exacta, iar de sambata 11 iunie primele doua canale ale operatorului, Digi Sport si Digi Sport Plus, vor fi redenumite Digi Sport 1 si Digi Sport 2.

Potrivit informarii RCS&RDS, cel de-al treilea canal are drept scop sa permita telespectatorilor sa urmareasca in direct evenimente sportive programate la Digi Sport in aceleasi intervale orare.

Digi Sport, prin canalele sale, transmite, intre altele: Liga 1 Romania (un pachet cumparat in licitatia din aceasta primavara), Premier League, Primera Division, Ligue1, Seria A; Moto GP, Formula 1, GP 2, Campionatul Mondial de Raliuri, competitii de handbal, tenis, atletism, baschet etc.

Citam comunicatul de pe digisport.ro:

"Un nou post, Digi Sport 3, va emite ÎN CURÂND, alături de Digi Sport 1 şi Digi Sport 2!

Mai multe transmisii în direct, mai multe emoţii, mai multe evenimente…Mult mai mult spectacol!

La noul post poţi urmări în direct competiţiile programate la Digi Sport, în aceleaşi intervale orare.
Ca să vezi totul în direct şi să ai de unde alege!
Liga 1, Premier League, Primera Division, Ligue 1, Serie A, Moto GP, Formula 1, handbal, tenis, atletism, raliuri, baschet, volei, judo, box, gimnastică…pot fi urmărite toate la Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3!

Digi Sport trece la o nouă dimensiune! Digi Sport şi Digi Sport Plus vor fi redenumite Digi Sport 1 şi Digi Sport 2."


7 comentarii despre subiectul „Digi Sport 3 va emite alături de Digi Sport 1 şi Digi Sport 2”:
Anonim

Buna ziua sunt un client al dvs. si as dori sa va rog sa reintroduceti postul GSP TV altfel ma vad nevoit sa reziliez contractul cu dvs. si sa ma abonez la DOLCE TV.Mi se pare o mare greseala ca ati renuntat la GSP TV deoarece toti microbistii se vor transfera la alte platforme digitale si o sa va pierdeti foarte multi clienti

Cosmin

Aici nu e site-ul digi tv, asa ati inteles dvs? Este un site dedicat noutatilor din televiziune si pasionatilor receptiei prin satelit si cablu. Sau e un fel de scrisoare deschisa catre RCS-RDS ? :) Oricum, eu din cate stiu nu o sa mai fie acest post GSP la Digi TV, asadar daca il doriti neaparat cautati alternative.

MAK

ce frecventa va avea pe digi satelit?

Anonim

as vrea si eu sa bagati gsp tv si dolce sport

Anonim

si eu sunt abonat la rcs-rds.si vreau sa spun ca este o idee buna.pe gsp nu este absolut nimic interesant decat talk show-uri de 2 bani.as da oricand o transmisiune in direct decat un show de 2 parale.eu cred ca este o miscare buna.formula 1 mai ales calificarile si cursa trebuie sa fie in direct,cat si meciurile din ligue 1 franta ar trebui live.stiu ca de obicei le dati in premiera dar degeaba,fiindca daca esti fan adevarat tb sa il vezi live.gsp e practic un post mort!

Anonim

E O ALEGERE BUNA SCOATEREA GSPTV SI INTRODUCEREA DIGISPORT3 DAR NIMENI NU STIE CIND VA EMITE NOUL CANAL,NICI MACAR CEI DE LA RCS-RDS,SA NE MAI BAGE SI NOUA LA ANALOGIC CITEVA CANALE CUM AR FI:EURONEWS,CNN,NEPTUNTV PAPRYKATV,METEOTV,MOVIS24,DDTV,SPORT1,MGM,SI ALTELE,DAR CIND INTREBI LA CASERIE NIMENI NU ITI DA UN RASPUNS CLAR RUSINE RCS-RDS.

Anonim

ce mai vreti sa vedeti pe gsp?nu dau nici un meci din nici o liga:)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile