vineri, 13 ianuarie 2012

Adevărul Tv va emite în 2012 ?

Acum 1 an si două luni, în octombrie 2010, Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat licenţă pentru postul Adevărul TV companiei Adevărul Digital Media.


Conform declaraţiilor lui Alexandru Sassu, directorul executiv al diviziei TV a Adevărul Holding, postul TV Adevarul TV trebuia sa transmită cât de curând posibil: „Vrem să lansăm noua televiziune cât de rapid, dar mai sunt nişte paşi. Ne mai trebuie o autorizaţie tehnică la care lucrăm acum şi apoi vom merge mai departe“.

Proiectul Adevarul Tv ar fi trebuit sa creeze o structură ce va conţine aproximativ 40 de televiziuni locale şi care, în viitor, sa fie susţinută şi de o reţea de radiouri: „În interiorul acestei structuri de televiziuni vor fi două centre de producţie, unul de ştiri şi unul de programe, care vor deservi întreaga reţea“, a mai spus Alexandru Sassu.

Investiţia în noua televiziune trebuia sa fie de aproximativ 35 de milioane de euro pentru următorii ani. În cadrul reţelei locale trebuiau incheiate parteneriate şi efectuate achizţii. Pentru cumpărarea de televiziuni locale a fost alocat un buget de 300.000 de euro.

Potrivit lui Alexandru Sassu, toate producţiile trebuie sa fie accesibile online:„Cred că televiziunea pe internet este viitorul“, a încheiat pe atunci Sassu in acest articol: http://www.adevarul.ro/financiar/media/ Adevarul-TV-primit-licenta-CNA_0_352165178.html

In august 2011, Alexandru Sassu a declarat pentru paginademedia.ro  ca Adevărul TV se lansează până la sfârșitul anului 2011 si ca se va axa în principal pe informații, dar nu numai din zona de știri: "De exemplu, și acum, emitem pe online o emisiune care se numește Afacerea ta, despre mici businessuri și cum au fost ele construite. ”, a declarat Alexandru Sassu pentru paginademedia.ro ( http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-9886670-adevarul-holding-pregateste-lansarea-adevarul-care-emite-online-adevarultv-net-click.htm )

Deci Adevărul TV ar fi trebuit sa fie o televiziune de știri care ar fi intrat in competitie cu Realitatea TV, RTV, Antena 3, TVR Info și viitorul Digi 24 HD  (Digi 24 HD a avut initial denumirea de Digi Info Tv).

Dar totusi proiectul nu a fost finalizat atat de rapid, iar lansarea s-a realizat doar in mediul online, unele emisiuni si programe putând fi vizionate pe site-ul http://www.adevarultv.net/. Interesant este ca aceste productii sunt filmate in sistem High Definition, deci este posibil ca Adevarul Tv sa trasmită în Full HD atunci cand va fi lansat oficial pe cablu, eter si/sau satelit, ceea ce ar fi o veste foarte buna dacă s-ar confirma. Deci, intrebarea finală rămâne: Adevărul Tv va emite în 2012 ?


2 comentarii despre subiectul „Adevărul Tv va emite în 2012 ?”:
Anonim

Emite adevarul TV ?

detrax

Au abandonat ideea. Mai fac materiale video TV pe site. Nu s-a mai lansat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile