duminică, 5 februarie 2012

Televiziunea Boomerang în limba română

A apărut în sfarşit Boomerang dublat în limba română. Deşi deocamdată nu este dublată întreaga emisie în româneşte, o parte din programele acestei televiziuni axate pe difuzarea de desene animate a început să aibă coloana sonoră în limba română.

De asemenea este de amintit că nu toţi operatorii de televiziune au introdus optiunea selectarii coloanei sonore în limba română pentru televiziunea Boomerang, însă probabil treptat această facilitate va fi introdusă de catre toţi distribuitorii de programe tv, în special în pachetele digitale. În privinţa pachetelor analogice este mai mult ca sigur că va fi aleasă doar optiunea difuzării coloanei sonore în limba română.

Deşi au existat numeroase cereri în mediu online pentru introducerea acestui dublaj, vor exista probabil multe persoane care nu vor privi aprobativ facilitatea de dublaj în limba română, motivând că nu vor mai fi utile programele Boomerang pentru învăţarea limbii engleze. Totuşi noi considerăm că iniţiativa este salutară, mai ales acolo unde va exista posibilitatea selectării între cele două limbi: engleză şi română.

Oricum, la televiziunile care difuzează programe pentru copii, trend-ul este dublajul în limba română. Să nu uităm că în ţări ca Germania, Italia, Spania nu există televiziuni cu programe subtitrate, nici chiar cele generaliste ( cu excepţia câtorva canale premium ), televiziunile având toate producţiile străine dublate.

Să amintim, pentru cine încă nu ştie, că Boomerang este un canal de televiziune pentru copii creat Cartoon Network.

Boomerang Tv transmite programe cu personaje animate drăguţe, Bugs, Daffy, Sylvester şi Tweety în Looney Tunes ( pisica şi şoarecele preferaţi ai tuturor), clasicele desene cu Tom şi Jerry sau cu adorabilul motan lacom Garfield din Garfield Show, precum şi alte programe amuzante, distractive şi cu tentă educativă pentru copii cu vârstele între 3 şi 7 ani.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunea Boomerang în limba română”:
madalindnc

este 90% in limba romana si pauza publicitara este tot in romana... astept fostele desene de pe cartoon network pe care le vizionam cand eram mititel

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile