vineri, 1 martie 2013

AXN Spin România va fi lansat la Romtelecom

Dupa cum am anuntat acum aproape o lună in articolul de aici, se pare ca zvonurile s-au confirmat si AXN Spin România ar trebui sa fie oficial,  incepand de astazi, un nou canal de televiziune dedicat românilor, în special tinerilor cu varsta cuprinsa intre 13 și 25 de ani. Canalul va inclus in pachetul de programe Romtelecom, dar nu e exclus ca pe viitor sa fie adaugat si de alti operatori de cablu sau DTH.

Axn Spin mai are o varianta care poate fi receptionata in Europa, prin pachetul polonez Cyfra + Cyfrowy Polsat de pe Eutelsat Hotbird 13 grade est.

AXN Spin Romania emite in original pentru Romania prin satelitul Eutelsat 16A la 16 grade Este, codat Viaccess 2.6, pe frecventa 12605.50 orizontal, fascicul Europe B, in modulatie DVB-S QPSK, SR 27500 FEC 5/6.

AXN SPIN difuzează emisiuni, seriale și anime. Dintre acestea amintim SANCTUARY, LOST GIRL, AFROSAMURAI, AMERICAN IDOL, ROBOT CHICKEN, BLADE, DELTORA QUEST, DOCTOR WHO, SLAYERS, DRAGONBALL GT, SLAYERS EVOLUTION - R, DRAGONBALL KAI Z, SOUL EATER, FULLMETAL ALCHEMIST - BROTHERHOOD, GHOST IN THE SHELL: STAND ALONE COMPLEX, IRON MAN, TEEN WOLF, ISLANDERS, THE AMAZING RACEY, THE STAFFORD BROTHERS, TORCHWOOD, LARGO, TRINITY, LOOK, VAMPIRE KNIGHT, WOLVERINE, NARUTO, X-MEN, NIKITA, XIII și multe alte productii de succes.

Mare parte dintre aceste seriale si emisiuni vor fi prezente si in varianta românească a canalului AXN Spin.

AXN Spin este parte a grupului AXN, o rețea de televiziune deținută de Sony Pictures Entertainment. Acestă rețea de televiziune este prezentă în mai multe regiuni din lume, printre care Europa, Japonia, Asia și America Latină. In România, compania deține deja binecunoscutele televiziuni AXN, AXN Sci-Fi și AXN Crime.


Un comentariu despre subiectul „AXN Spin România va fi lansat la Romtelecom”:
Anonim

speram ca va fi introdus si la focussat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile