duminică, 10 martie 2013

Discovery Science si Discovery World, subtitrate în limba română la Digi Tv Satelit ?

Pe pozitia 0,8 Vest ( Intelsat 10-02 / Thor 5 / Thor 6 ), pe frecventa 12723 Orizontal SR 27500 există Discovery Science si Discovery World ( ambele subtitrate in limba româna - apare subtitrarea definită ca fiind in limba română la caracteristicile acestor doua canale ) ( pe pozitia 0,8 grade vest ).

Ambele programe au ca provider RCS-RDS Digi Tv.

Nu mai reținem dacă a ramas subtitrarea in română de dinainte si nu am observat ( de pe cand erau transmise si pentru Romania ) sau daca s-a hotarat introducerea din nou a unor programe Discovery ( teste). Important e ca exista subtitrate in limba romana doua canale Discovery la Digi Tv prin satelit, pe respectiva frecvență. Poate au uitat sa scoata subtitrarea in limba română... Sau poate a fost lasata intentionat ?

Daca sunt pentru alte țări, poate un abonament la acel pachet al respectivei țări care apar la coloana sonora ( Ungaria sau Cehia ), daca ar fi cumva posibil, ar aduce accesul la Discovery al abonatilor Digi Tv.

Cineva cu receiver si abonament la Digi Tv ( eventual cu abonament din Ungaria sau Cehia ) ne poate confirma daca si contentul video / audio / subtitrarea afisate corespund programelor Discovery amintite? Fiindca nu putem verifica, neavand abonament la Digi Tv, iar programele sunt criptate.

UPDATE 30 decembrie 2016: Unele canale Discovery au revenit in grila RCS RDS. Detalii gasiti AICI.


21 de comentarii despre subiectul „Discovery Science si Discovery World, subtitrate în limba română la Digi Tv Satelit ?”:
claudyu

salut,am sa anunt ca înca nu va merge programele Discovery la Digi TV

Mariusica

Confirm ca e subtitrarea in romana pe acele programe de pe acele frecvente. Din pacate sunt abonat la alt DTH si nu stiu daca are si imaginea, ca e codat, dar daca baga din nou Discovery, revin la Digi Tv ! :)

Anisoara

Claudyu, "inca nu va merge Discovery la Digi TV" inseamna ca vor merge totusi, dar nu inca, insa da intr-un viitor apropiat? Vad ca ai link la Focus Sat, lucrezi si la Digi Tv, ca nu inteleg... Mersi anticipat de raspuns.

claudyu

Anisoara, lucrez la Focus Sat, dar am un coleg care lucreaza la Digi si am aflat de la el ca înca nu vor fi programele Discovery la Digi

Anisoara

Bine, multumesc mult claudiu, esti un dragut. Si ce zic ca sunt acum transmise sunt teste ? Adica inseamna ca vor fi din nou, da ?

claudyu

Anisoara, mai mult nu stiu, adica nu stiu daca sunt în teste sau nu

claudyu

Anisoara, poti sa dai adaug la id yahoo meu sa vorbim - claudyu.2013

claudyu

da sunt subtitrate în limba română la Digi Tv Satelit

Bojan

Rumunský nadpis pracuje v Digi TV na slovenskú.

Romanian subtitle works in the Digi TV in Slovakia.

Anonim

sunt in grila , au subtritrare in romana dar ca abonat la digitv satelit nu receptionez programele chiar daca inainte dar si acum am pachetul EXTRA1

Anonim

discovery au ramas doar subtitrarile ,dar la digi tv nu vor mai fi

Anonim

"ne poate confirma daca si contentul video / audio / subtitrarea afisate corespund programelor Discovery amintite?" - raspunsul este DA. acum am verificat pe Discovery Science si World.

din cate stiu subtitrarea a ramas de cand au fost scoase din grila pentru Romania.

Unknown

Eu am Digi tv satelit, si inca nu au intrat. Am dat si revenire la setarile din fabrica si degeaba, tot nu intra. Oricum, astept HD-UL de la ei.

Anonim

Pai Danut nici nu va intra, nu ai citit cu atentie, exista programele respective subtitrate in limnba romana, dar nu functioneaza cu receiverele de la digi Romania, ci cu cele de la alte țări, cele mentionate. :) Mai ales ca au facut update sa nu poti scana alte frecvente, probabil nu iti apar deloc la scanare.... Verificat de mine cu alt receiver de alta firma, apar la scanare, inclusiv subtitrarea, din pacate nu le pot vedea ca sunt codate.

Anonim

Subtitrare in romana exista, exista si imagine doar daca detineti un abonament digi cehia, ungaria, slovacia :)

Anonim

Si cand te gandesti ca discovery e transmis pe zeci de sateliti, chiar si HD nu stiu cate variante, voi va cramponati sa va incapatanati sa va abonati la diversi operatori din Romania, cand pe diversi sateliti sunt gratis, fara abonament...

Zorzon

Tu crezi ca ma sunt romanii de acum 10-20 de ani care stiau de receptia prin satelit independenta a diverselor mii de programe gratuite care exista pe satelitim cu receivere independente de vreun operator ? la romani le place sa plateasca abonament sa vada tv... Noroc cu cate un blog ca asta sau forum care le mai deschide ochii la vreo 2-3 romanashi, ca oricum ailalti nu inteleg nimic si raman tot in bezna.

Anonim

ESTE PTR CEHIA ACOLO LE-AU IN GRILA

Anonim

Da, s-a aflat intre timp ca nu e pentru Romania.... Topicul asta e de anul trecut...

Bob

Stie careva adresa site-ului celor de la discovery (digi) ?

Anonim

Adresa este ca standard: http://www.discovery.ro/ .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile