luni, 13 mai 2013

Final de meci pentru ESPN America si ESPN Classic în Europa

ESPN a decis să înceteze difuzarea canalului de sport ESPN America pe continentul european și Orientul Mijlociu, dar și a canalului ESPN Classic în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În timp ce data incheieirii transmisiilor va fi diferita de la țară la țară ( in functie de acordurile de distribuție), este de așteptat ca ambele canale să continue emisia doar până in data de 30 iunie 2013 în Orientul Mijlociu și 31 iulie în Europa si Africa.

ESPN va continua să vândă unele transmisii de sport pentru alte posturi de televziune din Europa.

Adresându-se telespectatorilor din zonele amintitie, ESPN va oferi doar online o parte din conținutul de la televiziunea ESPN America, cum ar fi sporturile NCAA și X Games, prin intermediul serviciului de streaming al ESPN player.

ESPN este o rețea americană de televiziune prin cablu si satelit la nivel mondial, avand in grila de programe emisiuni de sport, inclusiv transmisii în direct și înregistrate de la evenimente sportive, talk-show-uri și alte programe originale.

Dintre sporturile cele mai difuzate amintim curse de masini, baschet, baseball, fotbal american, hochei, golf, jocuri de cărti, skateboarding, motocross, BMX, in general competitii americane la cel mai inalt nivel din NFL, MLB, NBA, NHL, NCAAF, NCAAM, NASCAR etc.

Numele ESPN provine de la Entertainment and Sports Programming Network. Televziunea este o colaborare a Walt Disney Company (80 %) și Hearst Corporation (20 %).


5 comentarii despre subiectul „Final de meci pentru ESPN America si ESPN Classic în Europa”:
Anonim

ESPN AMERICA este si la focussat ,îl vor scoate si de la focussat ?

Dark

Probabil ca da...

Anonim

Suntem la curent cu decizia inchiderii canalelor ESPN incepand din aceasta vara.

Vom avea in vedere introducerea unor noi canale TV in grila noastra Focus sat.

In functie de disponibilitate­a pe satelit, avem in vedere in mod constant cresterea continutului TV HD din oferta noastra.

Anonim

Posturile de profil sa treaca la cumparaturi

Anonim

Sa vedem ce canal nou va introduce la focus sat în locul lui ESPN America.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile